![]() |
|
Пуст остров |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 165> |
Автор | |
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а Маја... после одморот...куферите и дома ... хи хи хи... зш нема мобилни нема ништо таму...пусто е
![]() Изменето од brmm |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
не не не, не сум јас за таму, ај јас ке идам на дубаи на оној хотелон сто е целосно изграден на вода, ауууууууу закон хотел
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
na pust ostrov so pratnerkata i ke si zemam se so pdrazbirat
muzika.dodusa ke odam tamu pod uslov ednas nedeno koncert da imat,inaku
stvarno ne bi odel.ovde e pointeresno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
сега засега не би одела на пуст остров акам гужва а кога ќе почни да ме боли глава опд гужва е тогаш.....
![]() |
|
![]() |
|
mimi24 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Nisto ne bi zela, osven moze nesto hrana zasto tamo ke imame mnogu aktivnosti i ke ni treba nadoknaduvanje na energijata
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
pa mozebi ima banani ili kokosi na ostrovot.......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
што знам, фино е не дека не е... ама не би за долго.. ми треба одмор да, ама пак ќе сакам да се вратам. |
|
![]() |
|
![]() |
|
NOT RESPONDING ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Bi ja zemal Angelina Jolie i mojata akusticna gitara i nisto poveke (ne mi ni treba obleka)
|
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
![]() |
|
mimi24 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Em pust ostrov em Angelina Jolie. Dobar son samo pazi
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ехм........прашањето беше следно......
планирате со вашиот партнер да одите на пуст остров..... што уште ќе имате/носете со вас...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
na pust ostrov bi odela so gajba vino
|
|
![]() |
|
![]() |
|
NOT RESPONDING ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Pa ti kazav de partner mi e Angelina Jolie a ke si zemam akusticna gitara |
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
a ustvari zosto da idam na pust ostrov koga mozam da idam i na pusta planina, priblizno ist efekt ke ima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Пуст остров
![]() ![]() ![]() Како ми е пукнат филм од гужва и се ќе си ја земам трската и тишина ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 165> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |