|
„Македонија излезе од рецесија“ |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само како припомнување..
КУЌА се гради ....повеќе од година дена...а се руши за само 2 секунди.
Водењето на Државата е ПРОЦЕС ..а кој трае..и се надевам дека никој (наивен) не си замислил..дека буквално од „утре„..и врбите (кај нас) ќе ни се претоварат со (зрело) „гројзе„
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Економисти кои не знаат дека не е можно поефтинување од 150%.
До сега прв пат ова сум го чул- дали некогаш такво нешто ќе чујам од основец не знам. Толкаво е експертското знаење??? |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Допаѓало се тоа некому или не, нема да ви биде дозволено да плукате, навредувате, етикетирате припадници на македонскиот народ кои живеат надвор од Македонија. Ниту вакви бесмислени и небулозни обвинувања, дека токму тие се виновни за “доведување на земјата на работ на физички опстанок“! Ако не сакаш да те етикетираат - не етикетирај, било кој да е во прашање. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трагично е..наместо да (ни) биде смешно..кога во Земја како нашата..сеуште има , на грбот на Народот..на платниот список на Собранието наше нели..наречи ги и „политичари„ од раѓање..па се до смртта..од типот на еден ....5-коски ...ж`тио в`к кавадаречки и други ...во многу препознатливо..и ептен „мудро„ издание..хехе. Секаде наоколу...напредокот е видлив и забревтан..освен кај нас..со баластот од типот на многу познатите и веќе презентирани на нас персони..докажани „специјалисти„ за мрсомудење ...насекаде и во секое време од денот и ноќта.
Очекував..кога веќе на излапениве не им текнува дека се несакани , и дека се баласт од минатото ...самите гласачи... љубители на вакви „политичари„..да им се заблагодарат на нивниот сестран „придонес„..на буквално се што имаме.
И ни го „изградиле„..СО НАШИ ПАРИ...односно толку не задолжиле (со кредити нели?)
novace, темата е за рецесијата, доста офтопици! Изменето од Анастеа - 10.Мај.2010 во 14:25 |
||
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со волкави задолжувања и тоа секидневни и со високи камати тешко дека ќе излеземе од рецесија.Живи биле па виделе.
|
||
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само КРАДЕНОТО од оние на ВОДНО..да се одземе..ќе имаме богатства за идните 100 години..немај гајле..
НА ТОА ....СЕ РАБОТИ
|
||
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да почнеме од ЉуБчота Г??? И тој е тука..Како ли само успеа до тука да стигне од станче под кирија и со обична премиерска плата? И згора на се Странски државјанин. |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако..ако ти е тој првиот и непосреден СОСЕД..
Иако..јас мислам да започнеме од други персони...постари и побогати од него..„колеги„...негови де...
Сите одред ...со „странски„ лични карти и пасоши..надојдено овде.
Изменето од novace - 11.Мај.2010 во 20:29 |
||
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очигледно одамна не си бил на Водно и појма немаш кој живее таму. Сепак не мислам дека Македонија е влезена во рецесија поради тие луѓе што живеат таму. Ако така мислиш ќе треба да ме убедиш дека и цел свет е во рецесија ради нив. Но сепак пошто македонија благодарение на владината политика и никогаш не влезе во рецесија незнам што е поентата да пишуваш како Македонија да излезе. |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A тек па да се фатиме и за сегашната и минатата владеачка гарнитура... Македонија мислам дека и Швајцарија ќе ја помине... Тие претходните дрпаа ли дрпаа, ама овие ги надминаа и нив... И тоа јавно си признаваат дека дрпаат и имаат намера уште да дрпаат... Сега се ќути, тоа е јасно, ама кога ќе се сменат властите и за овие ќе се обелодени... Што ќе збориш тогаш во нивна одбрана... Македонија со ова темпо тешко дека ќе тера уште многу... Бетер и од Грците ќе бидеме, само што нема да има кој да не спаси нас со инекции од милијарди евра.... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој го тоа работи народот - дека се работи. 24/7 и тоа 365 дена во годината.Тоа го нема ниту на Марс. |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сум да се одземе и на оние на Водно и на оние на Којник, на Пилавтепе, покрај Радин мост....низ цела Македонија. И да се одземе без разлика дали е на име на мајка, татко, син ќерка, зет, снаа. Лесно се докажува што не е алал спечалено-се знае колку заработува кај нас нормален човек, какво наследил и од кого наследил.
|
||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |