![]() |
|
Владините ПРОЕКТИ!?.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најново задолжување... До кога, крајот не им се гледа...
Се повеќе и повеќе ме загрижува ова владино задолжување... најстрашното е што нема никаков отчет за задолжувањата.. зошто се наменети, каде се трошат тие пари... ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
благодарам на дополнувањето ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Почнува проектот бесплатен туристички викенд за пензионеритеАлоо, а бесплатно нешто за студентите на пример?! Да не излезат од дома 90 годишните дедовци да ве гласаат на избори, да да, сигурно. Бидејќи студентите се огромно гласачко тело, си изгубивте гласови за следните избори. Чекајте ги од пензионерите...
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
зар заради гласање го прават ова....
![]() ![]() јас пак мислев дека сакаат да направат некое добро дело... ![]() пс...ќе им ја спремам санката на моите, во случај да лапнат викенд во Крушево...
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Izgleda tebe na zezanje ti e trgnat denot ![]() Zaboraviv jas deka idninata e vo penzionerite, sirota jas.. A inaku se znae koi kje lapnat, ne se machi da ja barash sankata ![]() Изменето од evangeline - 13.Јануари.2015 во 14:49 |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не знам колку е вистина,само слушнав.Па прашувам некој ако знае.
Вистина ли пензионерите кои ќе искористат ваква стимулација од Владата,остануваат со помала посмртнина? |
|
![]() |
|
Kolku shto slushav od komshiite, ne.
I lani bea na banja i sega za ova se zagreani, more za sekade se prvi. Shetaat povekje od mene, vo vlez samo pateshestvija raskazuvaat ![]() |
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Мене не ми се верува,
поготово што и изворот е напатен за власт СДСМ-овец. ![]() А овие колку се лоши,тие на муабет ги осеќам се тришбетер полоши. ![]() Сета лошотија ву две ву три им отишла од периодот кога беа на власт. ![]() Се нешто ќе затварале,суделе додека непрокопсаниот не ги седне во столче па да продолжат каде овие ќе застанат. ![]() |
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Ете како се ОПРЕМУВА БАРОКНАТА ВЛАДА и на што си троши НАРОДНИ ПАРИ
Владата ќе набавува фитнес трака, тежини за шипки, опрема за тежина, фитнес точак и фитнес трака со наслон за грб. Со набавката на справите од владата се создаваат услови да се вежба на работа а не во домашни услови. Од службата за општи и заеднички работи процениле дека за набавка на оваа опрема се потребни 2.245.763 милиони денари без вклучен ДДВ или околу 36.000 евра. http://libertas.mk/видео-36-000-евра-за-фитнес-сала-во-барокна/ |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
Pa ako se odi po terkot na golemi firmi vo razvienite zemji, ova voopshto i ne treba da te chudi.
Vo mnogu kompanii za koi jas znam, imaat ne samo fitnes sali, tuku i gradinki. E sega ova e Vlada na RM, ama i tamu rabotat lugje. Lugje koi sakaat da bidat ednakvo tretirani so vrabotenite vo privaten sektor vo najrazvienite zemji vo svetot. Ama aj sega bidi iskren, kolku kje ti beshe ubavo da raboteshe tamu. Nemashe da plakjas 1500-3000 za fitnes mesechno ![]() |
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Не се СПУШТАМ НА ТОА НИВО,зашто сеуште ми наликува на она од Марија Антоанета Хабсбург-Лоренска - ЗОШТО НАРОДОТ БАРА ЛЕБ КОГА ИМА ДА СЕ ЈАДАТ КОЛАЧИ.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ако тебе владата ти личи на фирма, и тоа па уште во развиена земја... ![]() тогаш онаа Марија што се чудела зошто народот ако нема леб, не јаде колачи... сигурно била македонка, и еден од претците на советниците во владата... Признавам, неук сум и непрошетан... те молам да ми кажеш кои тоа фирми имаат и градинки, ако не кај нас, барем на Балканот... ако треба, па и пошироко... И молам да ми се прости, ама признај... овој бисер... сигурно на сон ти дошол директно и лично од Марија-што-јаде-колачи-наместо-леб... ''E sega ova e Vlada na RM, ama i tamu rabotat lugje. Lugje koi sakaat da bidat ednakvo tretirani so vrabotenite vo privaten sektor vo najrazvienite zemji vo svetot. '' Еднакво третирани со вработените во приватен сектор во најразвиените земји во светот ![]() ![]() ![]() Те молам кажи ми дека бисеров е наменет за... прости, наивни и глупаци како мене... кои не разликуваат заебеанција од сериозен пост... и јас јавно ќе признаам дека сум се' што сам себе се нареков... приглуп наивен простак... |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Pa nasata vlada e firma,vsusnost dooel pa zatoa mozna e i izgradba na
Turska banja,sauna,bazen ,pa duri i tajlandska masaza da bidi vklucena,se so cel za podobruvanje na kognitivnite sposobnosti kaj clenovite na firmiceto,odnosno vladata. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |