|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam kuce i 2 hrcki.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам мила дека се големи територијалци... Ке порасне ова па ке видиме како се одвиваат работите... Дали зашто многу плачеше пискаво малово се успаничи големиов а е спремен за парење и за освојување мачки не знам..а и нормално тоа ти е исто како на 3 годишно детенце му донесеш бе*е дома и станува посесивен..
Се на се ова ке трае едно месец дена додека да се прилагоди на малечката мила. |
|
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam sto pol e novoto mace ama ako e masko treba da vnimavas dobro na nego oti postariot macor moze da go udavi,( ovaa ti go kazuvam najseriozno ) a ako e zensko ce se pusti za nekoj den i ce si ziveat srecno |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Невеста му донесов на Мачорчето мое ... Малку се престари една од друг овој скоро 10 месеци ова само 24 дена.. ама љубов ќе биде голема..
|
|
|
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro si ispadnala u senka hehe a sto rasna macka li e ? Razgovaraj tri macke i odjednom ce prva macka: "Mrrnjnjaauu, ja cu dobiti persiske macice. Druga macka ce na to: - "Mrrnjnjaauu, ja cu dobiti sijamske macice!" Treca macka tuznim glasom zavapi: "Mrrnjnjaauu, ja ne znam sta cu dobiti meni je glava bila u konzervi!?" |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
То на сликата не е мојот лепотан... сега ке ги сликам и ке ги пратам да се видат... Иначе сијамски мачор и мачка имам. .
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бе*енцето сега за сега е добео, ретко го покажуваме на големиот колку да има на знааење дека е тука..Иначе цицаме на 2 саати, спие редовно се галиме и помалку мјаука. Доколку се тргнам малку вришти мнопгу но се смирува само што ке и се доближам.. не ги прифака воопшто другите членови од фамилијата им се плаши, сега пошто има 30 дена како сигурност ме гледа, но ке се пушти со текот на време.
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Петокот ми умре малечкото маче од три месеци во агонија сум сега 2 дена го плачев заедно со сите дома... Тешко ми е многу
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kuceto me se mitari, i cel dvor e poslan so negovoto krzno
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam 2 hrcki, masko i zensko, naskoro ocekuvam prinova:)
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooooo, pa na mekici da se spremame:)))))))))))))))))
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da, ke ve pokanam koga ke imam bepcinja vo kukja:)
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dooobbrrrrooooo:)))))
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej, i ja ke idam na mekici... Abe, go pozajmuvas maskoto za parenje, jas imam dve zenki??
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |