|
Ќе ве молам некој да ми го објасни ова |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па јави се на бројот од кај што ти ја пратила пораката
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можи да е со скриен број |
|||
aleksandar11
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne od nejziniot broj e so kakva cel e porakata bidejki nemam konta pratena porakata ali nemozam da i se javam da ja prasamkt so nea 3 meseci i da i se javam znam deka nema da odgovori na povikot |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па нели ти е најпаметно да се јавиш и од прва рака да си добие информации
Тука џабе не прашуваш, можеме само да нагаѓаме, но никако не можеме да знаеме што и се врти во главата... Затоа најдобро јави и се и прашај ја. |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ајде сватете ја правата смисла на реченицата...
Типката сака да каже дека ти или таа е отровот...значи кој од вас е ситен?? обично се кажува тоа ако некого сакаш и знаеш дека е "опасен", или ако за некого сметаш дека е малечок, ама сепак "опасен"... Значи немаш причина за страв... уживај си... Насмеј се на пораката и врати и во твој стил.... Може ќе се развие некоја нова дискусија... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ма џабе и е и инжињер да е |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa e isto kako onoa "silnite ekspozivi doagjaat vo mali pakuvanja".
Se izvinuvam ako nekoj vekje go spomnal ova... me mrzeshe da odam po site komentari i da proveram dali se povtoruvam... |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Опасна женска, сакам такви мали изјави кои не даваат мир...
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najsilnite otrovi se kogas se cuvaat vo najmalite sisenca kolku e smesen citatot jas ti vikam da ne se zamaras so vakvi smesni sms poraki da si uzivas nekoj garant ti praj fol
|
|||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
maria magdalena zakon si |
|||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|||
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa e edna izreka vo koja shto se vika:Najubavite parfemi se chuvaat vo mali shishenca no i najgolemite otrovi.. Ako tvojata zenska e malechka na rast mislam toa sakala da ti go kaze deka e mnogu opasna i da ne se zafrkavash so nea ..mislam nemala namera toa da e neshto povrzano so magija ili bilo shto drugo od takov karakter.. No toa e moe mislenje |
|||
If you are reading this, get a life!
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А јас мислам дека женската веќе го средила штом го нема да пише
Јас пак на ова гледам како..мали ПпПази се од мене..пази се од мене Јас сум како отров во мало шишенце. |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe i mene mi pisa telefonskio broj za tebe veke ne postoi... So sakase so toa da kaze???
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |