|
Бандини - индиска серија |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе друже... поинтересно е да ги пратиш преку форум.. повеќе ќе разбереш... вака ако сакаш да зирнеш на друг канал ќе испуштиш некој детал....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И маж ми ја гледа...единствена серија што ја гледа е оваа. Доаѓа од работа и нетрпеливо вклучува ТВ за серијата. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заради Вас... почнав и јас да ја следам серијава .....
Се надевам дека ... ќе успеам ..да разберам..барем нешто ....
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jasama so toa ,,maleg,,i cukri,,...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од она што до сега го проследив од серијата можам да кажам дека многу ме изненади познавањето на астрологијата и нејзино почитување, консултирање во сите аспекти на животот а особено бракот (или можеби само во бракот). Независно на коај каста припаѓаат, они се консултираат со астролог пред да стапат во брак. Што не е така лошо.
И уште повеќе ми се бендиса тоа што бараат алтернатива-значи, хороскопов на Кеми е под Марс (веројатно и е Марс во седмо поле) и сега не стапува во брак за да не настрада партнерот, но бара соодветен партнер (незнам баш со каков натал но некој кој би го избегнал тоа влијание, значи прават паралелни). И оваа лошата, што крцка со забите кога збори и кажа вчера на Санто дека консултирала астролог т.е. свештеник кој и кажал пак дка на Хитен наталот е под Сатурн и можат да се земат... Просто фрапирана сум Изменето од maria_magdalena - 15.Април.2010 во 13:38 |
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Ха ..значи има надеж за мене ...
Марија ..ако вака убаво објаснуваш и понатаму ...
..сигурна сум дека ќе ја разберам серијава и без да ја гледам...
..Само ти продолжи....
п.с. само рабрав од .....рекла казала.... дека на крај Бандини ...
.... ќе ..починела .......
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа, Индиска серија е тоа, тешко до хепиенд... Изменето од maria_magdalena - 15.Април.2010 во 13:51 |
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene najjaki faci mi se Santo i Taru...
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jad i beda jad i beda...greoj..Voska
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се обидов да се вклучам и да ја загледам... ама некако не ми фати око па баталив
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
teta taru e zakon |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умирам од смеење кога ја гледам оваа Тару, крцка со забите кога збори...
Особено кога ќе и се обрати на Санто со “Сантуди“ кое е веројатно некој деминутив или погрдно искривување на зборот, а на слугинката со “црнолика“ |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
намерно ........ за да се реинкарнира во првата жена на санто .............. колку да му докаже колку го почитува и сака ......
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За греота се луѓето кои се родени во таа средина..Тешко нив, за жал тие примитивни верувања и убедувања се уште постојат во Индија..А филмот го гледам чат пат, во слободно време, интересни ми се тие верувања и бои што ги носат сето тоа шаренило..А кој спомнува бре дека Санто ќе умре
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |