|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика | страница <1 23456 35> |
Автор | |
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hektor be ne me smej......
|
|
tuka nekade....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FLERT, bez konkreten REZULTAT,..............ma, ajde, shto vi paga na pamet!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da ima flertuvanje dokolku postoi ljubov. a ako nema ljubov, togas najverojatno flertot e del od samata vrska. covek bara nacin da se ispolni i da si go zadovoli egoto
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прељубата се случува во главата .....демек за некој и флертот е прељуба....а тука веке сетите се на љубомората !!! памтите?
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hektor:) ne sum batka:) devojka sum:) kako sto kazuva i samiot nik:)
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa donekade-zatoa sto ako doznaes deka partnerot flertuva ke ti bide maka pa i ke se lutis -sto znaci deka e edno malo izneveruvanje..izneverena e vo tie momenti mislata i doverbata sto ja imas za nego:deka i pokraj najgolemite ubavici toj ke ostane laden i nema da flertuva...sto ne e mozno i ne e coveckiZnaci flertot e malo izneveruvanje...a se pocnuva od malo pa stanuva golemo
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FLERTUVANJETO NE E PRELJUBA ,AKO FLERTUVA SO MENE ,
A AKO FLERTUVA SO DRUGA TOGAS DEFINITIVNO E PRELJUBA |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako taka covek razmislja, sekoja pomisla na nekoj drug ili druga e prevara ama ne poznavam ubavi, mladi, zreli intelegentni zeni koi vo odredeni situacii ne flertuvaat Pa toa e taka zabavno Samo toa treba da se pravi ako si stabilen i ako mozes da ja kontroliras situacijata Vo sprotivno , ne treba ni da se pocne so flertuvanje, da ne zavrsi opasno..... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку ти самиот флертуваш тогаш нема прељуба, а доколку твојата девојка или дечко флертува тогаш има...ако ти флертуваш треба да си спремен да тоа го прави и твојот партнер-нема замерување |
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=cecka]
ama ne poznavam ubavi, mladi, zreli intelegentni zeni koi vo odredeni situacii ne flertuvaat Не значи ако си млад и ако си интелигентен дека треба да флертуваш-баш мислам дека ако ги имаш тие карактеристики нема да го правиш тоа знаејќи дека може да заврши трагично |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E BAS AKO SI MLAD I INTELEGENTEN KE ZNAES KAKO DA FLERTUVAS, A TOA E MNOGU INTERESNO
|
|
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA NIKAKVA VRSKA FLRRTOT SO PRELJUBA.SPORED MENE TOA MOZE DA SE POKAZE KAKO ISKLUCITELNO ZDRAVO ZA DUGACKA VRSKA.KE SI GO PODIGNES EGOTO,SAMODOVERBATA I TOA E SE. AKO BIDNE NESTO POVEKE ZNACI DOSLO VREME ZA KRAJ NA VRSKATA,SE ZAGUSILA. |
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ZA OVA |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |