IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Изборни резултати, коментари...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изборни резултати, коментари...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 24>
Автор
Порака
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:21
А како да го запознаеме ние сто не одиме на митинзи.Јас сакам да знам што се крие во главата на човекот што утре треба да решава за мојата иднина. Овој човек досега се нема до крај изјаснето за ниту една една тема од тие што мене ме засегаат како граѓанин. Кога зад претседателските кандидати не би стоеле партиите како подршка, за овој (недоветен) кандидат, не би се изјаснило ни 1% од граѓаните на Република Македонија
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:23
Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Официјална страна на ДИК Анџелина, Иванов ако сакаше да го запознаеш гостуваше во многу емисии, а и излезе двапати на соочување... Незнам што уште сакате,да игра така како што ќе му свири Фрчко... И што требаше да има соочување против другите 6 лузери кои беа против него знејки му го рејтингот... Јас во почетокот воопшто не ми се допаѓаше Иванов иако во последно време се повеќе ги освојува моите симпатии... Го гледав на едно интервју каде говореше за неговите идеји и така натаму многу ми се допадна...

ma nemoj ... ni zboruvas tuka kako da ne te znaeme ... covece , ti si partiski vojnik ... za tebe ne e vazno kakov e kandidatot ... za tebe e dovollno da e od vmro dpmne ...

Пацифист мислам дека не е во доменот на твоето реноме на форумот да етикетираш и да избрзуваш со заклучоци...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:26
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

А како да го запознаеме ние сто не одиме на митинзи.Јас сакам да знам што се крие во главата на човекот што утре треба да решава за мојата иднина. Овој човек досега се нема до крај изјаснето за ниту една една тема од тие што мене ме засегаат како граѓанин. Кога зад претседателските кандидати не би стоеле партиите како подршка, за овој (недоветен) кандидат, не би се изјаснило ни 1% од граѓаните на Република Македонија

Јас имав искрени намери да го запознаам Иванов и имав можност да го гледам на неколку емисии каде му беа поставени убави прашања , тој даде феноменални одговори...затоа да ти кажам од кога се појави до сега моето мислење за него се промени во позитивна смисла...
иако сеуште е многу хаотичен поради медиумското неискуство мегутоа тоа се учи , битна е суштината на човекот...
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:28
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by Gabriela_S Gabriela_S напиша:

Jas krenav race, izgleda deka na narodecov mu e ubavo vaka
на народов не му е убавоно народот нема склероза

tesko na toj sto izbira megu dve zla
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:33

Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Јас имав искрени намери да го запознаам Иванов и имав можност да го гледам на неколку емисии каде му беа поставени убави прашања , тој даде феноменални одговори...затоа да ти кажам од кога се појави до сега моето мислење за него се промени во позитивна смисла...
иако сеуште е многу хаотичен поради медиумското неискуство мегутоа тоа се учи , битна е суштината на човекот...

па добро де,лесно е да дадеш одговори кога однапред ќе ги кажеш прашањата кои треба да  ти ги постават
затоа сакав да го видам во слободен разговор со лузерите
кога дошле сите зошто да не дојде и тој...толку ли му е голема суетата?

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:37

ma nemoj ... ni zboruvas tuka kako da ne te znaeme ... covece , ti si partiski vojnik ... za tebe ne e vazno kakov e kandidatot ... za tebe e dovollno da e od vmro dpmne ...

А се знаете? збунетост

Не е баш убаво да се етикетирате едни со други, ако немате исти ставови.
Ве молам воздржувајте се од лепење етикети и фокусирајте се повеќе на темата на дискусија.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:38
Срџан Ќерим кажа пред некој ден дека не се кандидирал најмногу затоа што сакал да ги избегне препукувањата, врегањето и тн...
Работата е ти кажав Иванов е медиски прилично слаб и многу лошо излегува на крај со ТРИК прашања , валкани игри, вреѓања, подметнувања и тн...Јас во тоа негледам никаков недостаток...
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:41
Originally posted by anastea anastea напиша:

А се знаете? збунетост

Не е баш убаво да се етикетирате едни со други, ако немате исти ставови.
Ве молам воздржувајте се од лепење етикети и фокусирајте се повеќе на темата на дискусија.
se znaeme i toa mnogu dobor (mislam kako clenovi ) ...  
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:42
Иванов за некој момент ќе се обрати до јавноста...
На А1 ќе пренесуваат...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:44

Иванов за некој момент ќе се обрати до јавноста...
На А1 ќе пренесуваат...
i sto ocekuvas da kaze ???? bas sakam da znam sto mislis deka ke kaze na toj press koj sto go ocekuvas so netrpenie ???
ne e cudo da slusame nekoj nov biser od nego ...  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:46

Срџан Ќерим кажа пред некој ден дека не се кандидирал најмногу затоа што сакал да ги избегне препукувањата, врегањето и тн...
Работата е ти кажав Иванов е медиски прилично слаб и многу лошо излегува на крај со ТРИК прашања , валкани игри, вреѓања, подметнувања и тн...Јас во тоа негледам никаков недостаток...

искрено да ми одговориш
не мислиш ли дека идниот претседател треба да не представува на конвенции и самити по светот
нема ли таму трик прашања,валкани игри,подметнувања.
прашањето ми беше како ќе се справи со сето тоа ако не може овде со некои излитени политичари чии прашања и реторики ние обичните граѓани ги знаеме однапред
по мене сите кандидати беа слаби.некои повеќе некои помалку,ниту еден од нив не би сакала да ме представува во светот и да ми ја решава судбината
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:46
grevota za Nano Ruzin sto dobi tolku malku gllasovi ...
ova ne go ocekuvav ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:52
уште едно прашање до Култизин
пред цела јавност да кажеш дека си ги натерал студентите да му дадат гласови на некого за да ја поднесе својата кандидатура
не е ли тоа во нормалниот свет кривично дело?

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 00:52
едно да е јасно
на Ѓорги иванов најдобро му стои оделото
а тоа е најважно за еден претседател

бре мие си имаме премиер за работа

претседател треба да е шмекер и убав
кога кје го видат странците да непомислат дека сме нацина неубавци

абе се сеќавам кога борче идел на самити , им опинњат од висина заушки

тоа е чо се однесува до претседател

никој од него нечека да ја води државата,, нешо сме ние тука измезале лончињата

а дали сум секогаш во право незнам
јас знам дека пишувам шо мислам
а заќлучоци за си во право или не си НЕБАРАМ

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.