|
Изборни резултати, коментари... |
Внеси реплика | страница <1 23456 24> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А како да го запознаеме ние сто не одиме на митинзи.Јас сакам да знам што се крие во главата на човекот што утре треба да решава за мојата иднина. Овој човек досега се нема до крај изјаснето за ниту една една тема од тие што мене ме засегаат како граѓанин. Кога зад претседателските кандидати не би стоеле партиите како подршка, за овој (недоветен) кандидат, не би се изјаснило ни 1% од граѓаните на Република Македонија
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пацифист мислам дека не е во доменот на твоето реноме на форумот да етикетираш и да избрзуваш со заклучоци... |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имав искрени намери да го запознаам Иванов и имав можност да го гледам на неколку емисии каде му беа поставени убави прашања , тој даде феноменални одговори...затоа да ти кажам од кога се појави до сега моето мислење за него се промени во позитивна смисла... иако сеуште е многу хаотичен поради медиумското неискуство мегутоа тоа се учи , битна е суштината на човекот... |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tesko na toj sto izbira megu dve zla |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па добро де,лесно е да дадеш одговори кога однапред ќе ги кажеш прашањата кои треба да ти ги постават затоа сакав да го видам во слободен разговор со лузерите кога дошле сите зошто да не дојде и тој...толку ли му е голема суетата? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А се знаете? Не е баш убаво да се етикетирате едни со други, ако немате исти ставови. Ве молам воздржувајте се од лепење етикети и фокусирајте се повеќе на темата на дискусија. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Срџан Ќерим кажа пред некој ден дека не се кандидирал најмногу затоа што сакал да ги избегне препукувањата, врегањето и тн...
Работата е ти кажав Иванов е медиски прилично слаб и многу лошо излегува на крај со ТРИК прашања , валкани игри, вреѓања, подметнувања и тн...Јас во тоа негледам никаков недостаток... |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se znaeme i toa mnogu dobor (mislam kako clenovi ) ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иванов за некој момент ќе се обрати до јавноста...
На А1 ќе пренесуваат... |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i sto ocekuvas da kaze ???? bas sakam da znam sto mislis deka ke kaze na toj press koj sto go ocekuvas so netrpenie ???
ne e cudo da slusame nekoj nov biser od nego ...
|
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искрено да ми одговориш не мислиш ли дека идниот претседател треба да не представува на конвенции и самити по светот нема ли таму трик прашања,валкани игри,подметнувања. прашањето ми беше како ќе се справи со сето тоа ако не може овде со некои излитени политичари чии прашања и реторики ние обичните граѓани ги знаеме однапред по мене сите кандидати беа слаби.некои повеќе некои помалку,ниту еден од нив не би сакала да ме представува во светот и да ми ја решава судбината |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
grevota za Nano Ruzin sto dobi tolku malku gllasovi ...
ova ne go ocekuvav ...
|
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уште едно прашање до Култизин
пред цела јавност да кажеш дека си ги натерал студентите да му дадат гласови на некого за да ја поднесе својата кандидатура не е ли тоа во нормалниот свет кривично дело? |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
едно да е јасно
на Ѓорги иванов најдобро му стои оделото а тоа е најважно за еден претседател бре мие си имаме премиер за работа претседател треба да е шмекер и убав кога кје го видат странците да непомислат дека сме нацина неубавци абе се сеќавам кога борче идел на самити , им опинњат од висина заушки тоа е чо се однесува до претседател никој од него нечека да ја води државата,, нешо сме ние тука измезале лончињата а дали сум секогаш во право незнам јас знам дека пишувам шо мислам а заќлучоци за си во право или не си НЕБАРАМ |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |