|
Случајот СВЕДМИЛК и фармерите |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku se brzi i efikasni koga treba da udrat po narodot, a koga treba da si go ostvarat vetenoto nikade gi nema, pa uste ludilo glumat
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne, ne...
ne glumat, ludi sa... Изменето од Marko Polo 1 - 14.Март.2009 во 23:25 |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам што бараат од владата,мене еден другар ми борчи 200 денари треба и јас да го викнам Никола да му одиме заедно дома.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
cro
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Demek i mene nekoj mi bordji |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako Nikola ti garantiral deka nema nisto da izgubis , da go vikas |
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нив им нема гарантирано. |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gresis ..... im ima kako i na site koi gi lazese i se uste laze vo sekoe edno predizborie lazes zlato , lazes duuuuso
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na lagata i s ekratki nozete NAPRED FARMERI SAMO TAKA
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo napred i ic gajle da nemate od krivicni prijavi pa i sudovite se za ludje .............
|
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо им нема гарантирано,само дека ќе посредува во кандисвањето со новиот газда. |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sto se bunat ? .............. a be ludje , koga kje svatite deka 24 / 7 ne e KARITAS ? ................ a be toj e pLemiel i toa ne bilo kakov ............. toj e TWENTYFOURSEVEN
Изменето од miroslav_g8 - 15.Март.2009 во 11:27 |
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA kako mora i tie da rabotat nesto , pa i tie se luge |
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sepak se vrti ... ne rekle badijala .. dodeka ima ovci , kje ima i volna ......... dodeka ima farmeri , kje ima i mleko , i pari i tuzbi ........... pa duri i policijata kje ima sto da mava
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти на другарти си му ги дал парите на поверение а , владата пред да дозволи продажба на млекарата им вети дека првиот ден ке биде исплатата на нивните пари се до денар , лично Груески го изјави тоа на ТВ а сеа си се праи луд , тоа е затоа што си ги поделиле парите со новиот газда т.н. странски инвеститор а нема везе кога млекарата е на Грујо компани. Втор ТАТ во Македонија . Ја незнам само млекарите зашто го даваат млекото за без пари , абе плати па клати а не така , значи дај ми пари на ти млеко а не туку така на ти млеко па ако ми даиш давај ако не јебига. |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |