|
Епидемија на заушки во РМ |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков страв ме фати сега...разбрав дека има заушки другарка со која се сретнав пред недела дена...леле,не сакам
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе помагајте! Вчера забележав благ оток под ушето и прво што помислив дека е или умник или заушки, испадна дека не е ни едно ни друго ама мене ме интересира дали некој кој имал заушки страдал од иритација на кожата истовремено кога му се појавил отокот, зошто откако потеков кожата на образот блиску до отокот ми поцрвене, ме чеша и е потечена на места... мене се ова ми нема врска едно со друго, но можеби некој има некаква идеја? Инаку бев на доктор но пред да ми се јави иритацијата...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ти се заушки затоа што отокот што се јавува кај заушките ( се јавува позади angulus mandibule т.е вертикалната линија на долната вилица ) не предизвикува промени на кожата ја деформира главата нели, тој дел е отечен и поголем ама кожата на тоа место останува непроменета не е зацрвенета или нешто слично! ( барем така сум информирана од доктор ) |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |