|
Филозофџилница... |
Внеси реплика | страница <1 23456 81> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
f**kt e deka niedno cokolado ne gi ima site mozni vidovi za da gi zadovoli site postoecki vkusovi...zatoa kako alternativa postojat drugi cokoladi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne te razbiram prvo zatoa so sum neinteligenten a vtoro ne mi e smesno aj te molam ne me imenuvaj , po ime bez prezime Изменето од anakin - 17.Јануари.2009 во 21:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm, vo ova vece se nagleduva nekoe mozno resenie... uste da go usvoi vladata na Grenland. Blagodarime za tvoeto ucestvo zbunet |
|
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prosti, ne mislev na tebe, tuku na Anakin Skywoker - sekako, trebase da se vklucis, mislam deka ti e jasno deka so ova se isklucuvas od uste edna halcivirzaciona moznost na delta opusot i forumskiot kvazi-diskontinijum Izborot e tvoj... Изменето од Majkl - 17.Јануари.2009 во 21:49 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas znam kade i sto
ti uzivaj na svoj nacin |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во современиве услови на уплав од глобализација, инфлација и рецесија,
вртоглаво брзо да станеш русскии' тајкун можеш на два начини 1, да измислиш perpetuum mobile телепортациска порта 2, по пат на супституција и полимеризација, а при тоа користејќи го емпирискиот метод на проба и грешка да докажеш дека во вашиот измет има омега масни киселини и Q2. п.с. и по некој витамин од В-групата |
|
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бидејќи емпирискиот метод бара одвојување на преголеми сретства за Glade & Airwick
мислам дека сепак на крајот конк*ренцијата ќе ја напушти светската берза, оставајќи го светот во рацете на папараците |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..aj da ne citam se..katete shto treba da se kaze tuka...da kazam a vie mene da ne me razberete,,, oti kazanoto e kazano samo za da bide kazano...
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majce, pisi vaka i site kje te razbereme
dksjfhurth vjkh oirgo uf4741pusgi jdhfguvu ? nfjkqciuqu huqiep qieub h234&$#jhg wu |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..vaka sonliva... zivotot e konec ako go rasparash kje se vlece po zemja zatoa ne go rasparuvaj... na mesto e kazanoto ili da si legnam
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve koj sonuva da si plete dzempercinja za vnucinja
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... more da odam da si legnam da ne me banira moderatorkata za odenje nadvor od temata...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кхм, кхм...
Некој ме бараше? |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 81> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |