![]() |
|
ЗА КАРАКТЕРОТ НА ЛУЃЕТО... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mirni becenevem mirni okolnosti koga e se ok
togas se gleda normalen karakter |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
moze da sum mnogu miren a pri toa da sum megju 4 zida,
kako bi doslo do izraz mojot vistinski karakter? |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
хммм...ова болдираново ме потсеќа на темата за несреќните луѓе или само така ми се чини? ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
recimo da imas karakter na zidar
togas ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Темава специјално за Џо
![]() Имаме убави темички на подфорумов на кои веќе сме дискутирале, може тука да продолжите - општо за човечкиот карактер ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
sekoj covek e posebna individua, so razlicen karakter, karakterot go gradi cel zivot, karakterot e zbir na poveke osobini na samiot covek, no karakterot se menuva, koj veli karakter ne se menuva se lazi, karakterot na lugeto se menuva zavisno od raznite situacii sto zivotot ni gi nametnuva, covek uci dodeka e ziv,sekoe skolo skapo go plaka taka i so karakterot, od sekoja situacija vo zivotot si uci nekoe skolo......
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Karakternite osobini gi steknuva uste posle svojata 7ma godina od svojot zivot.Vo niv nema menuvanje...
Navikite(tabietite po narodski) cel zivot ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
тие неколку карактери што сум ги запознала во животот ги имам поделено во 3 фолдери:
1. прекрасни 2. подносливи 3. неподносливи ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Зависи од средината во која е израснат човекот.
Зависи и од влијанијата од страна на домашните. И од многу други фактори... Мене ми викаат дека сум имала лош и чуден карактер. Абе немам. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
викаш , егото не се менува? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Ruse ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Јас сеуште сакам да верувам дека нема луѓе со оформен карактер стрикно од свои убедуванја и толкуванја.
Карактерот се формира во текот на целиот живот и големо значенје во формиранје на карактерот има секојдневното опкружуванје на човекот,неговата љубопитност и нормално состојбата на умот.Секако големо влијание имаат и лицните психолоски атрибути во контекст на тоа како индивидуата ги перцепира секојдневните случувања |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Човек-индивидуа! Колу луѓе -толку различни карактери.... Во текот на животот поминуваме низ различни периоди,искусуваме најразлични искушенија,доживуваме проблеми,подеми ,падови.....и сето тоа влијае на нас,не менува. Човекот не останува ист! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |