|
ЕУ - дали се скрцаме |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа мене ми е криво!!! сакав да ја видам македонија без шиптари... но ете сега ги има доста...
|
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немаше да се стопи Народот имаше воља до крај да се бори али политичарите кренаа бело знама |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па политичарите незнам дали баш... но америка и нато и еу толку посакуваните партнери и незнам што... го направија тоа од наше име !!!
|
|
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехехехе фрли рипче, фати крапче... |
|
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаахаха
|
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не само ЕУ друже. Тоне и НАТО. А ние сме запнале по нив...........зар толкава желба имаат олитичарите да ја видат потоната Македонија? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па изгледа... а народов ЌОР запнал исто ЕУ ЕУ ЕУ,НАТО НАТО НАТО а не размислува дека пропаднавме ако влеземе во ЕУ и НАТО !!!!
|
|
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе луѓе! Не воочувате ли една работа? Каде ќе влезе Бугарија, тоа мора да се распадне!
Таа се приклучи кон фашистичката оска - си Иба мајката Таа се приклучи кон Варшавскиот пакт - си Иба мајката Таа се приклучи кон НАТО и ЕУ - што мислите ... да одиме таму? Изменето од Zlatnik - 09.Јануари.2009 во 11:41 |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па што е смешно?Овде нема ништо смешно.Европа не чека и оваа година би требало да влеземе ние тропаме а нема кој да ни отвори на таа врата.
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah, be Altance... da si mi ziv i zdrav me znasmea... ama so si vo pravo, vo pravo si |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj film ne sum go gledal |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhahaha
|
|
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охх море, за нас и Бугарија е злато, се држат меѓусебе и тие колку толку, да се држевме ние меѓусебно толку колку што се држат Бугарите, можеби државава некако ќе пркнеше и ќе отидеше напред, ама џабе е FYR- манијата веќе пуштила корени кај нас, и сега тешко дека некогаш ќе се опоравиме, оваа држава е осудена на пропаст, а ние самите има да ја уништиме никој нема да ни е крив за тоа. |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |