|
Зошто мажите сакат по тупи жени ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da si dovolno maz da izdrzis pametna i sposobna zena a tie se bogami retki.
Baska imam drugari koj cesto velat koga sme nadvor: Da sakav pametna zena ke barav vo biblioteka.... |
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledam barate moe mislenje
ne begam jas od pametni zene tuku poveke gi sakam pametnite Изменето од paris25 - 14.Декември.2008 во 23:47 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кој не стави бе сите мажи во еден кош?
сеа колку што ми работи кликеров,а ми работи тро појќе,и што би се рекло за секое лонче капаче,мене не ми треба тупа жена... па што ќе праа со неа бе ако е дибидус или тапа џонсон.. ќе ми се заиграт дома ко мало дете....јок бе... тупавиот со тупавиот си се дружат,е сега може некој ќе напрајт погрешна процена јбг...тогаш жената убо изглумила,значи мислела нешто со црпката кога си ставала мрежите,следствено била паметна а мажот туп и обратно. ама ко што знам само две работи не може човек да изглуми. -тоа се интелигенција и добрина.КРАЈ. значи конечен заклучок во најголем број случаи е. 1.Тупавиот со Тупавата. 2.Тупавата со Тупавиот. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be na pocetok site baraat pametna
ama koga ke ja najdat
e, otposle im e krivo so ne zele tupa glupa
da mozat da ja majat kako im odgovara
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako najdam ostra ke me sece i ke krvaram cesto
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТАКА Е |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕКОГАШ ИЦРПЕН ОДГОВОР ПРАВДОЉУБЕЦ |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAZITE NE SAKAAT SAMO POTUPI ZENI NEGO
ZENITE STO GLUMAT DEKA SE POTUPI SE SEKOGAS POKRAJ MAZI A TOA NE E DO MAZITE NEGO ZAVISI OD ZENITE |
|
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто? ПОвеќето мажи сакаат понеинтелигентни жени од себе, а степенот на интелигенција е варијабилен, така?
Веројатно има тесна врска со желбата за доминација и да се биде ,in control'. Tоа е типична особина на мажјак. Но не сите мажи сакаат безгласни или понизни типови на жени. Има и такви што им е предизвик интелигентна, способна жена.Овие мажи се помалку на број. Можеби гледаат поврзаност на женственост и слабост во пасивните жени додека во активните интелигентни жени гледаат машки особини. Тоа може да ги потсетува на сопствената проекција и веднаш гледаат жена која „ги носи панталоните„. Веројатно тоа им е многу одбивно. Potpolno se slozuvam so ova. |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ЗЕМИ ВО ПРЕДВИД ДЕКА 90 ПОСТО САКААТ ОНАКВА КАКВА СТО ЦЕ УСПЕЕ ДА ГИ ЗАВЕДЕ |
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesna tema mislam deka poveketo od maskite ne bi sakale da imaat tupa zenska. koj saka da ima glupa zenska?
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glupav maz saka glupava zenska ...lesen e odgovorot .... a i samo takva i ke go saka de .... nego ..... |
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam vistinski pimeri kade sto mazi so mnogu visok stepen na inteligencija , so dobar karakter i sposobnost da se spravat so se vo zivotot zemale zeni so dobra fasada ( citaj zgodni vrtiopaski) so koi edinstven razgovor e moda, sminki i nasledstvo, a vo zivotot edna kniga ne procitale (osven onie sto morale za na skolo-do sredno) nitu sakaat da se razvivaat umstveno i da osoznaat poveke, osven ona sto veke mislat deka go znaat.
I toa se potvrduva na mnogu pati.......
Dali toa znaci deka na mazite SEKOGAS im e najvazna FASADATA? A pod nea sto ima toa i ne e tolku vazno!!!!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glupost...ova e tesko klisee mislenje |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |