![]() |
|
Kласична музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edna moja anegdota ... pred mnogu godini .... svrikav na klasichna gitara ... nekoi raboti.. samo edna drugarka na sestrami me pofali ... bea vo druga soba ... mislela deka ima koncert na televizija... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Убаво е да се знае дека неписменоста и неинформираноста не се географски лимитирани и дека некомпетентноста може да биде од полза при вработување и во други земји... :) Изменето од UK25 - 05.Февруари.2007 во 22:34 |
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
сакаш да кажеш дека тие се глупи и неписмени, е многу си паметна немам зборови
|
|
![]() |
|
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
c c c Ti vezbash da go nosish bajrakot na bukvalisit, ili od inat nemozes da se opustis? Koe e? |
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
c c c Ti vezbash da go nosish bajrakot na bukvalisit, ili od inat nemozes da se opustis? Koe e? ни едното ни другото само ти го кажувам тоа што го знам и тоа што сум го видел |
|
![]() |
|
Добро ај, класика се. Стави си ги у класичната преграда. Арно е сеа?!
|
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
без нервоза,слушајте conquest of paradise и уживајте,продужете со to the unknown man,и веќе нема да ви биде важно било new age или класика ,electronic,downtempo,acid jazz или било шо. кога сме кај класиката обожавам ги мусоргски,бах,хендл,..од неокласиките игор стравински,астор пиацола,морис равел...
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
јеееееее победив
![]() |
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Slusam klasika,odam na koncerti na Mak.filharmonija,odam na opera,slusam doma na CD se mi e omileno!!
Vangelis klasika????? Изменето од mamma - 25.Март.2007 во 18:31 |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Многу ја сакам операта Кармен... и музиката и приказната...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Ај некој што е музички писмен да ми каже дали филмската музика (се разбира не од секој филм, но на пример од филмот Гладијатор) може да се смета за класична или не?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne sum strucno muzicki pismena no mislam deka odgovorot e ne.
Toa e muzika specijalno pravena za filmovi i se vika FILMSKA MUZIKA.Takva muzika ne spadja vo klasika. AKO NEKOJ ZNAE POVEKE STVARNO SAKAM DA SLUSNAM |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
opusta ama ne e za zabegani kako mene
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |