|
Интернетот во вероисповеста (религијата) |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brate Spiros, jas licno ne veruvam deka www. se 666 A gledame deka e trend vo posledno vreme da se izostavaat trite www. od internet sajtovite. Ti si ubeden vo toa deka e toa zigot na zverot opisan vo Otkrovenie? |
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брате КИНГДАВИД, Еврејската буква “W“ има симбол вертикална цртичка и нумерична вредност 6.
Не само што сум убеден, туку и животот ми потврдува дека сё повеќе и повеќе луѓе на земјава неможат (економски) да опстанат без кодовите на картичките, без интернетот и воопшто без електронското плаќање. Ако си го гледал филмот “ Господин Ибрахим и цвеќето на ку’ранот“ - кој е според истоимениот роман на Ерих Имануел Шмидт (човек кој верува во Исус и пророчанствата во Библијата) – сигурно се сеќеваш на сцената кога чичко Ибрахим одбиваше да ја плати лимузината поинако освен во кеш!? Поздрав Изменето од spiros - 22.Март.2009 во 00:27 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може ли некој од вас што повеќе се разбира во информатика и кодови (‘Universal Product Codes’) да ми каже: Што значат (кој број означуваат) вертикалните цртички што на долната слика се означени со зелена боја, а се среќаваат скоро на секој продукт во денешницата?
Изменето од spiros - 22.Март.2009 во 00:27 |
|
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
666 e cista glupost,gresna interpretacija na retardirani katolicki monasi.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е со твојата штедна карта, пасошот, личната карта, ...? Дали би можел ти да егзистираш во денешно време без ‘Universal Product Codes’? |
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немам зборови за темава.......
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам да рекламирам други сајтови на овој сервер, бидејќи тоа го направив веќе еднаш во темата Псалми- пејте му химни на Господа, па сакам само да напишете на некоја видео страница -666, па ќе најдете едни клипови каде се се сретнува овој број... Бог нека ве Благоствови сите и ви посакувам помал контакт со овој број.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Папата е многу благонаклонет кон интернетот и Ватикан веќе добро се ползува со истиот.
Нема ништо лошо во тоа ако правилно се користат неговите благодети. http://www.youtube.com/vatican |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене пак ме интересира кои се тие херои Христови што немаат потреба да го употребуваат нити интернетот, нити електронското (code) плаќање? |
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Internetot sam po sebe e korisna alatka, samo kako i sekoja alatka treba da pazime kako ja upotrebuvame. Internetot e cudo , navistina ovde mozeme da pisuvame i razmenuvame mislenja, iako ziveeme na razlicni delovi od planetata. Za mene toa e vosh*tuvacki! Naukata mnogu napreduva , posebno kompjuterskata tehnologija. |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |