IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Бермудски триаголник
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бермудски триаголник

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 14>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2005 во 22:30

епа.... да се знајт кој е кој  иначе кога сме кај бермудскиов, зашо бе да не го наречеме тригонометриски, туку баш мора да е бермудски а?

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2005 во 23:57
zato so ...pa ne znam, mozda site so poginale nosele bermudi, kako onaj ostrovon, gospod znajt, gledas use edna misterija
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2005 во 00:00
а слушај а јас се си мислам дека тој што го нашол островот се викал бермуда односно тоа би значело бер мудааааааааааа  значи овој гарант бил бербер и имал големи муда за да ги најде овие острови а????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2005 во 18:37
dobro resenie mu najde
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 01:04
не му најдов јас решение, тоа со кумот негов таму види  негова ќе да е заслугата за толку убавото име на тие острови денеска
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 19:28

zs kumot, ne morat da znacit deka toj go dal imeto, mozda ljubovnicata od tatkomu so se preprajla vo... pa s3epak morat da e kumica, ako e zensko

ne mi zamervite, glava mi e botun ne znam so pisam

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 19:31
аааааааааааа оки доки поки смоки, оправдано јоки  абре шо е тоа ботун?????  не ме мафтосувај ти мене слушна???  кажуј одма шо е то  некоја врста на куче е тоа нели???  кажуј брееееееееее  лелеее глаава ме заболе од само мењање бои...

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 20:13
botun e glata da ti e prepolneta so mozok i da pocnit da ti tecit od site strani, momentalno sum vo takva situacija, mnogu sum pametna so da pram
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 13:57
шо да праиш??? ауууу па лесно е бе јоки, едноставно отсечи ја пизда и материна  шо ќе ти е толку тешка и полна глаа  сеа ќе ти тежит тука и ќе се мачиш ц ц  ц ц ц   не не, секирана и одма трасни ја еднаш онаму кај вратон, ич не му ја мисли, после никогаш повеќе нема да осетиш никаква тежина веруј ми

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 22:08

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

øî äà ïðàèø??? àóóóó ïà ëåñíî å áå ¼îêè, åäíîñòàâíî îòñå÷è ¼à ïèçäà è ìàòåðèíà  øî å òè å òîëêó òåøêà è ïîëíà ãëàà  ñåà å òè òåæèò òóêà è å ñå ìà÷èø ö ö  ö ö ö   íå íå, ñåêèðàíà è îäìà òðàñíè ¼à åäíàø îíàìó ê༠âðàòîí, è÷ íå ìó ¼à ìèñëè, ïîñëå íèêîãàø ïîâåå íåìà äà îñåòèø íèêàêâà òåæèíà âåðó¼ ìè

aaaaaa i posle so ke pram jas bez moeto glafce ubavo!?

poubo prepolno otkolku praznicko...

ama da ti kazam preku nos mi e da ja trpam, mozda ke razmislam za idejava, samo ke  mi trebit pomos jas ke drzam a ti  ke  mavas

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 02:27
оти јас да мавам??? ај јас ќе држам ти мавај, оти ми се лошит од крв
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 04:53
ke ti dam 3D OCILA, DA ti izgledat pointeresno i da mavas ti, jas a mavnam a ne mavnam, sekirata kuznajt kaj ke zavrsit
Точачиња.
Кон врв
bazo Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bazo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 12:49
A jas mislam deka sto i da se procitale ili videle na Tv e malku zastarena informacija ...
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 01:01

Originally posted by joki joki напиша:

ke ti dam 3D OCILA, DA ti izgledat pointeresno i da mavas ti, jas a mavnam a ne mavnam, sekirata kuznajt kaj ke zavrsit

бре бре бреееееее.... ти бре како Џек Мевосек а?? маваш па кај скинеш нека скинеш, важно да се мавне ц ц ц ц ц 

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.