|
Бермудски триаголник |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа.... да се знајт кој е кој иначе кога сме кај бермудскиов, зашо бе да не го наречеме тригонометриски, туку баш мора да е бермудски а? |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zato so ...pa ne znam, mozda site so poginale nosele bermudi, kako onaj ostrovon, gospod znajt, gledas use edna misterija
|
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а слушај а јас се си мислам дека тој што го нашол островот се викал бермуда односно тоа би значело бер мудааааааааааа значи овој гарант бил бербер и имал големи муда за да ги најде овие острови а????
|
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro resenie mu najde
|
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не му најдов јас решение, тоа со кумот негов таму види негова ќе да е заслугата за толку убавото име на тие острови денеска
|
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs kumot, ne morat da znacit deka toj go dal imeto, mozda ljubovnicata od tatkomu so se preprajla vo... pa s3epak morat da e kumica, ako e zensko ne mi zamervite, glava mi e botun ne znam so pisam |
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааааааааааа оки доки поки смоки, оправдано јоки абре шо е тоа ботун????? не ме мафтосувај ти мене слушна??? кажуј одма шо е то некоја врста на куче е тоа нели??? кажуј брееееееееее лелеее глаава ме заболе од само мењање бои...
Изменето од Ghost |
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
botun e glata da ti e prepolneta so mozok i da pocnit da ti tecit od site strani, momentalno sum vo takva situacija, mnogu sum pametna so da pram
|
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо да праиш??? ауууу па лесно е бе јоки, едноставно отсечи ја пизда и материна шо ќе ти е толку тешка и полна глаа сеа ќе ти тежит тука и ќе се мачиш ц ц ц ц ц не не, секирана и одма трасни ја еднаш онаму кај вратон, ич не му ја мисли, после никогаш повеќе нема да осетиш никаква тежина веруј ми
Изменето од Ghost |
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaa i posle so ke pram jas bez moeto glafce ubavo!? poubo prepolno otkolku praznicko... ama da ti kazam preku nos mi e da ja trpam, mozda ke razmislam za idejava, samo ke mi trebit pomos jas ke drzam a ti ke mavas |
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оти јас да мавам??? ај јас ќе држам ти мавај, оти ми се лошит од крв
|
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ti dam 3D OCILA, DA ti izgledat pointeresno i da mavas ti, jas a mavnam a ne mavnam, sekirata kuznajt kaj ke zavrsit
|
|
Точачиња.
|
|
bazo
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A jas mislam deka sto i da se procitale ili videle na Tv e malku zastarena informacija ...
|
|
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бре бре бреееееее.... ти бре како Џек Мевосек а?? маваш па кај скинеш нека скинеш, важно да се мавне ц ц ц ц ц |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |