![]() |
|
Повторно вооружени терористи на косовска граница |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Автор | ||||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
znaci taa drzava ja dobile na poklon,spored tebe...a kazi mi ti mene kako makedonija gi dobila tie teritorii u 2001 (so potpisuvanjeto na dogovorot pomegju togasnata Srbija&Montenegro i R.M.)...togasnata demarkacija bese namerno napravena na takov nacin...srbija namerno ostavila takva "hot area",se razbira so pomos na nivnite vekovni "braka",za porano ili podocna da ja koristi za destabilizacija na regionot...komu mu odgovara taa destabilizacija?
se razbira-na srbite...
|
||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
Да сигурно и србите со трактори ги уриваа камењата
![]() |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|||
makedonija namesto da gi resava tie problemi i da se trgne od istata linija na koja se naogja zaedno so srbija taa uste poveke si frla benzina na oganot,bez da razmisluva deka mozebi samata ke gori od toj ogan
Изменето од nema sto - 08.Октомври.2008 во 13:27 |
||||
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
Нема што, знаеме како Косово стана дрѓава, ако воопшто и може да се каже дека е држава, ја добија баш така на ПОКЛОН!
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
Ти ова нешто ни претиш?!!! |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
od koj ja dobivme na poklon,spored tebe
|
||||
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
se obiduvam da vi kazam sto tocno moze da se sluci ako igrate so ogan
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
Ехеееј уште се прави наудрен
|
||||
![]() |
||||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|||
Таа граница е договорена со планот на Ахтисари , според кој план и го добивте Косово.Границата ја одбележуваа Косовските и Македонските стручни екипи и нормално еден куп странски набљудувачи. |
||||
![]() |
||||
|||
Па еве македонците ја завршија демаркацијата за која што кукавте вие а сега па ги рушите камењата.Одлучетесе еднаш што сакате!
|
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
kineski zid .......
![]() |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
od nekoj aspekt imas pravo...krivi za ovaa sostojba se kosovskite politicari...premnogu popustija...
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
...не, ние немаме навики да си играме со оган...ние го гасиме огнот...знаеме и тоа...веруј ми... |
||||
![]() |
||||
Ahmeti ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 91 |
|||
Ama ako igras so ognot,mojs i da se iznenadis. ![]() Zaradi toa ne e preporaclivo da se igra so ognot... |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |