|
Одмазда, за или против ?? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако некој ептен ми згазнал на жуљ-ќе си добие следовање во слична форма. Не сум им останувала должна на оние кои пробале да прават мајмун од мене.
Имаше еден таков на времето и мило ми е што му го збиберив, цел живот да ме памти-по лошо.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za odmazda sekogas
oko za oko |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja true dusata imam popametni raboti
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уф,... некогаш мислам дека треба да се одмазди човек за се што бил должен да претрпи,... ама кога ќе размислам подобро,... не сакам да се симнувам на истото ниво... бидејќи одмаздата ќе значи враќање со нешто исто толку болно.....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одмаздата не решава ништо, само прави моментално да ти се олесни душата, ја сум склон кон одмазди па пак во вакви случаи би ја изоставил
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci samo 2 pati pravo na greska |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене одмаздата не е никаков лек за скршеното срце,
единствен лек е времето и евентуално нова љубов...
ако се одмаздиш не значи дека болката ќе се намали и дека ќе исчезне
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене одмаздата не е никаков лек за скршеното срце,
da ama ke si olesnis na dushata! moze da e mnogu slatka, se razbira zborime za odmazda vo ljubovta neli? Изменето од bluebell - 10.Декември.2010 во 15:56 |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odmazda DA!Dur ne osetis na svoja koza ne znaes kako e zatoa stalno na gotovs!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Често ми се јавуваат некои болни нагони за одмазда кога ќе видам некој што ми нанел нешто што не треба... па дури и по неколку месеци, години... пробувам да ги конторлирам, ама некогаш се појаки од мене.
Грдо. И се срамам од тоа. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одмаздата ти ја труе душата
Наместо да мислиш како да се одмаздиш...помисли како да си го направиш животот поубав..без сплетки и глупости |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strogo protiv sekakov vid na odmazda vo bilo kakov sluchaj!!!
Ne e vo duhot na hristijanstvoto. Jas go vrtam i drugiot obraz za da mi zalepat ushte edna shamarchina.Potoa se mestam za da mi opnat ushte nekoj boks. Gi svakjam jas lugjeto, teshko im e, vreme na recesija, ne mozhat da si gi reshat egzistencijalnite problemi, polni se so agresivnost, pa mora nekade da se izdushat.Jas im doagjam neshto kako kolateralna shteta.Ne im se lutam, a kamoli da se odmazduvam. Duri i vo molitvite ne gi zaboravam i neprijatelite i kvazi prijatelite.Go molam Bog stalno"Prosti im Bozhe ne znaat shto pravat, ischisti im gi srcata, i potseti gi deka si tuka kolku da im se vrati verbata vo tebe za da mozhat polesno da gi prebrodat ovie teshki momenti." Pa koga toj kje gi zaperdashi, odma pochnuvam so kontra molitva "Poleka Bozhe, poleka, da ne dojde do prechekoruvanje na nuzhnata samoodbrana, kaznivo e, treba samo da gi potsetish na tvoeto prisustvo"... A ustvari se rabotelo za krajna nuzda, a jas da ti ne znam! |
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |