![]() |
|
Колку партии секс можете да издржите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 24> |
Автор | |
bobsa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...rekov i porano samo edna,so taa razlika sto vo posledno vreme utresnata ja prodolzuvam popladne ,zasto pocnav da docnam,i da doagam na rabota na pauzata za dorucek...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
One Million ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
dovolna e edna da se zadovolis,i prvata najcesto e najefektivna,drugite se onaka radi reda!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Доле тие што тераат поише партии !
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Denes koj tera povekje partii ima povekje sansi za uspeh
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
janko36 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
pa moze edna ama dolga partija so mnogu orgazmi kaj zenata i hahhahaha eden kaj mazot mili moi ama da trae so saati minimum 2 a maksimum7 saati dobar sex
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Zavisi od partnerot....so nekogo i 2 minuti ke mi se mnogu....i nema da mozam da doceka da zavrsi (da ne kazam svrsi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Individua ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
so mene ce ja teras od utro do mrak
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Vo tvoite sonishta ..... mozebi .....ako ne pobegnam i od tamu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Individua ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Sonovite stanuvaat jave
begstvo od sudbina nema |
|
![]() |
|
Mislis deka ti e sudeno da imas seks so mene od utro do mrak????
![]() |
|
![]() |
|
obratno
|
|
![]() |
|
Ako sonuvas i ke bide obratno...od mrak do utro
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ма, јок, и едн е многу оти љутка е кога губи и ми ги фрла фигурите наоколу
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |