|
Заев нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
200 000 ne e narod nego lopivite so prifitiraa |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ааааа не... не може така... од мене не им е извинето!...
Нека мислеле кога се онадувале...
Т.е. кога не онадувале...
Сега е касно... за каење...
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekoja cest za Zaev...toa mozat da go napravat samo golemi politicari
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
anastea draga,ovie ne ne onaduvaat |
|||
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bravo stvarno mnogu golem politicar, za sto se izvinuva toj, koga negovata partija ja plackase drzavata,menuvase imija, znaminja na drzavata toj bil vo peleni, i sega toj se izvinuva, nema nikakva logika. Osobeno koga se znae deka privremeno go cuva mestoto na golemiot BOSS |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
PRE BI REKOL GOLEMA BUDALA
NASANKAN OD BRANKO ISCINKAREN OD NEGO I DEMEK GO SPASIL PA MU E DOLZEN A SEGA IZVINUVAJ SE OTI KOGA KJE DOJDE PAPATA NA CELO DA NEMORA DA TROSI ZBOROVI MI SE POVRAKJAAAAAAAAAAAAAAA |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kolku ograniceno razmisluvash znaci aj kant b`liv ..za zlostorstvata na naci-Germanija Hitler da ne se krena od pepel da se izvinuva? biten e gestot mil moj..site znaat deka nisto so toa ne se menuva. Gvujo madr fak`r nema da treba da se izvinuva za diktaturata koja ja demonstrira Изменето од moira - 23.Септември.2008 во 11:55 |
|||
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Диктатор е он ги прави правилата
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se izvinuva Germanija zatoa sto Hitler go nema, a Branko e seuste tuka i seuste e Nr.1. Neka go izsutira Branko od partija neka go reformira SDSM, i togas neka izleze da se izvinuva za onaa sto napravile negovite predhodnici. |
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
demek Gvujo madr fakr - reformatorot Evropo Zdaj (sto bi rekol Micho)...ah bre Kultruzin...nemam protiv i da ostanat vmro-ovcite na vlast..samo neka si odi ovoj klovn od premier...Sepak za da si premier...treba bar malku da licis na premier
Изменето од moira - 23.Септември.2008 во 11:55 |
|||
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I posle ti mene mi vikas deka jas imam ograniceni svakanja. Toj Grujo imal muda da go reformira od koren VMRO i zatoa mu cestitam ,koga ke se rodi takovmadr fakr vo SDSM togas ke razgovarame. Изменето од moira - 23.Септември.2008 во 11:55 |
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa rekov de jas-Gvujo reformatorot ..eh uste da mu go priznaese toa i EU,Obse,MMF....ma ne e bitno..Gvujo e nas ...nie sme Gvujovi
ajt cao...idam na faks Изменето од moira - 23.Септември.2008 во 11:54 |
|||
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И да збори како премиер Изменето од moira - 23.Септември.2008 во 11:54 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А како тоа зборат премиерите?...
Пишува ли некаде дека треба да знае да каже Р... Да е добар оратор, за да може полесно да заведува народни маси... Да биде висок колку Бранко... Да оди како манекен... Да изгледа како Џорџ Клуни... И како плус во неговата биографија ќе биде ако учествувал на некој избор за Мис Универзум...??? Значи, што и да направи човек, џабе му е ако во исто време амбалажата во која е спакуван не одговара на пребирливиот вкус на нашите висококритични гласачи... Секогаш формата ни е пред содржината... затоа после со толку стил не дупат во здрав мозок... оти ни се многу лични, па им ги простуваме сите грешки... Доволно е само да изглумат едно лицемерно извинување и да паднеме на колена пред нив... Заев бил голем политичар???... Затоа што се извини за нешто што неговите сопартијци го правеле додека тој си играл топчиња со маалските другарчиња??? |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |