|
Кој со кого |
Внеси реплика | страница <1 23456 179> |
Автор | |
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....BEV ZALJUBEN PRED EDNO 20 GOD..AMA U6TE ME DRZI....
...VO SRCEVO IMAM TETOVIRANO.....LALALALALA... |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за те*е штом толку долго те држи
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се е тоа ОК
ама ај малку по убави муабети Сродна душа секој има и ако ја изгуби пак може да ја најде затоа што секој ги има повеќе сродни така да уживајте |
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ABE MI JA NEMA MENE SRODNATA DU6A....INA4E KE VIDITE VIE...ZNAETE KOJA E???????
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова и не го кажав нај убаво
мислам на горе спомнатото ама еве да се опраам една убава сликичка |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имав порано сродна душа
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и сега бејби????
со кого си |
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве еден муабет за сродни души
A soulmate is someone who has the locks to fit our keys, and the keys to fit our locks. When we feel safe enough to open the locks, our truest selves step out and we can be completely and honestly who we are; we can be loved for who we are and not for who we're pretending to be. Each of us unveils the best part of one another. No matter what else goes wrong around us, with that one person we're safe in our paradise. Our soulmate is someone who shares our deepest longings, our sense of direction. When we're two balloons, and together our direction is up, chances are we've found the right person. Our soulmate is the one who makes life me to life. A soulmate is someone who has the locks |
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега немам сродна душа
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех бејби
а да пробаш да ја најдеш? чисто онака а? и доста со цигарите!!!!!!!!! Изменето од Zoki_S |
|
WORHOLL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....KOLKU E TAZNO OVA.....OTVORI KONk*rS ZA NOVA SRODNA DU6A I JAS PRV KE TI KONk*rIRAM...HEHEHE |
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сродна душа не се бара на оглас....сама ќе се појави еден ден
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нормално
ама нека ти бидат очите отворени |
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очите отворени и за почеток срцето затворено
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 179> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |