|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 23456 51> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...јас гласав...и зенмастер и Палестиец гласаа...нели ви кажавме...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ... glasav ... a gledam site ste kazale za kogo , pa red e da kazam i samiot ... za BRANCE ................
Изменето од miroslav_g8 - 15.Август.2008 во 18:34 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде сите по ред гласајте.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕВЕ И ЈАС ГЛАСАВ..................ГРУЈО
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
7 11
kje skoknam od 13 kat i izmegju 7 i 8 kat kje si vpalam k*rshum |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...немој...те молам, одби два гласа...тие беа мотивација и против фрустрација... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mislam deka glasanjeto e falsifikat...se glasa po nekolku pati za eden kandidat...drugi lica glasaat vo ime na celo semejstvo... se mestat izborite. Protestiram!Ova se novi vreminja, kaznite za mestenje izbori se golemi. Sreka vasha shto ima abolicija.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ohooo Gruevski samo 2 glasa pred Branko ... zacuduvacki, a jas slusnav deka duri ni negovata zena nema da glasala za nego
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bez shpekulacii ve molam...samo fakti i argumenti...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве и од мене ...еден глас....за Никола Груевски.....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
protestiram do celiot sloboden svet
OVA E UDAR VO ZDRAVIOT MOZOK I BARAM DA SE ISPITA KAKO E FALSIFIKUVANA OVA ANKETA OTI KJE ZEMAM MITRALJEZ I SITE KJE VE ISPOTEPAM NO PRVO SEBE KJE SE ISPOTEPAM PA POSKE VAS TAKA DA SI ZNAETE |
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi se veruva gorbarot dosol duri do 11 glasaa..... vikam jas ima slepci so ke glasaat za nego da ima izbori!!!!
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vi vikam ja deka i dvajcata se za vo,
kontejner! |
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |