|
Дали многу сакате да се тетовирате? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти да гледаш во тетоважит,јас не ги ни приметив.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jasno...masko
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam dali mnogu sakam , ama ako imav potrebnite mi pari odma biv se tetoviral na grbot
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Procitav ...
sega ne pamtam nitu iminja nitu kade se sluci ..... ama ne e toa i tolku bitno... bitno e gestot... Deckoto posle dolgogodisna vrska na grb ja istetoviral porakata za predlog za brak...... Vecerta dvajcata otisle na plaza i posle izvesno vreme deckoto se soblekol i se svrtel so grb..... so golem rizik da seta bolka i isaranost na grbot mu bila zaludna... za srekja devojkata mu se frlila vo pregratka i rekla DA!! Auuuu do kade se odi ?? dobro sto ne odlucil na dugo ponezgodno mesto da se istetovira najverovatna porakata bila podolga pa ne ke mu stignalo mesto.... Kako i da e sve lepo i sreknjo se zavrsi ... Изменето од bijonse1 - 30.Јули.2009 во 08:50 |
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sto sakas da mi kazes so taa istorija bijonse?Ke ako se tatoviram na grbot verojatnosta da se ozenim raste stremglavo nagore?Pa neb kazal ke e tako.A i toa sto sakam da si go tetoviram nema nisto opsto so ljbovta megju mazot i zenata
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да се тетовирам али не она претерано,..мали и дискретни тетоважи...еве веќе подолго време се убедувам кога да си ставам една..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Skopski Mason
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 05.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам м@сонски и п@г@нски знак ,планирам уште 3 да ставам...обожавам тетоважи на момци и девојки што се тетовираат без разлика на годините!!
|
|
Верувај во господ,верата е најмоќната страна...Alexander the Great been Great Freemason
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne!............malku samo .
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha... a tek emil da go istetoviras nejzinoto ime na poloviot organ... nema promasaj.... ama ako ima dolgo ime ...da nemash problem.... hahaha skratenica togas ili nadimak.... |
|
DiamondGirl95
Група Регистриран: 19.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne volim krupne tetovaze verovatno cu da uradim neku tetovazu kad jos malo porastem :D
|
|
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мнооогу имам мерак за оваа тетоважа
|
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оооууу јес...денес ја добив новата...ја обожавам
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |