IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - А2 телевизија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А2 телевизија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
Автор
Порака
marija-92 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marija-92 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 15:08
pa super e ..so tek na vreme ke bide bolja
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 18:34
реков: штом ваква е кога има експериментална програма, кога ќе започне официјално ќе биде многу топ
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 23:36
dada sigurno ke bide TOP, ko a1 ke ima SE 100%
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 08:49
...dobri se...vcera se iznasmeav so onie so skrienata kamera... odamna se nemam smeeno taka.. a davaat i dobri serii..postari...ama dobri... momentalno so Alfa... vlecat gledaci... se probivaat..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 10:45
lugje, programata e eksperimentalna, sto znaci deka i ova sto go davaat za sega e premnogu
strpete se use mesec dena, i vistinskata a2 e tuka
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 11:10
experimentalnoto e uvek na povisoko nivo od,
redovnoto!
You live only ONCE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 07:45
зошто да биде подобра експерименталната?

А2 најавија многу работи:
Еве, по многубројните емисии од Vh1 и репризи на серии, од денес почнува премиер лига (и на А1 и на А2), а од септември секое утро ќе има документарци од дискавери.. потоа емисиине на чом и лупевска како и еврозум на борјан ќе идат на а2 и така натаму да не зборам сами ќе видите
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 01:22
samo da ima top serii, pred se DRAMSKI, i toa obavezno da ima telenoveli, zasto se gledani!!!!! sakle ili ne da priznaeme
Кон врв
Kroki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2006
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 19:22
А2 собра многу кадар од МТВ... И од останатите ТВ-а, ама од овие најмногу, бидејќи ги фатија во криза... Што е добро.... Ете, слушнав дека таа новинарката што им беше најдобра во МТВ - Катерина Цаневска, сега била во А2, а и ја гледав еднаш мислам... И плус, таа една спикерка од МТВ со очила, една црна, и го заборавив името, и таа била ваму...

Поздрав...

А патем, ТВ-та е ТОП!!!големо%20гушкање
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 19:49
Вчера за првпат видов како изгледа А2... случајно ми се ,,наместила,, на тв,... а ја барав подолго време голема%20насмевка сликата беше со такви... снегулки... зошто им е така, како да се наоѓам во некоја дупка.... изненадување 
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 19:50
бај д веј,.... сега даваат болек и лолек газење%20од%20смеење ме потсеќа на МТВ1 голема%20насмевка
Кон врв
Kroki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2006
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 19:51
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Вчера за првпат видов како изгледа А2... случајно ми се ,,наместила,, на тв,... а ја барав подолго време голема%20насмевка сликата беше со такви... снегулки... зошто им е така, како да се наоѓам во некоја дупка.... изненадување 

Нормално е... На почеток се се' уште.... :):):)
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
Кон врв
Reni-3 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Август.2008
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Reni-3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 20:16
super e A2
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 08:43

Станува се подобра и подобра.........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.