![]() |
|
А2 телевизија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Автор | |
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa super e ..so tek na vreme ke bide bolja
![]() |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
реков: штом ваква е кога има експериментална програма, кога ќе започне официјално ќе биде многу топ
![]() |
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
dada sigurno ke bide TOP, ko a1 ke ima SE 100%
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...dobri se...vcera se iznasmeav so onie so skrienata kamera... odamna se nemam smeeno taka.. a davaat i dobri serii..postari...ama dobri... momentalno so Alfa... vlecat gledaci... se probivaat..
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
lugje, programata e eksperimentalna, sto znaci deka i ova sto go davaat za sega e premnogu
strpete se use mesec dena, i vistinskata a2 e tuka ![]() |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
experimentalnoto e uvek na povisoko nivo od,
redovnoto! |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
зошто да биде подобра експерименталната?
А2 најавија многу работи: Еве, по многубројните емисии од Vh1 и репризи на серии, од денес почнува премиер лига (и на А1 и на А2), а од септември секое утро ќе има документарци од дискавери.. потоа емисиине на чом и лупевска како и еврозум на борјан ќе идат на а2 и така натаму да не зборам сами ќе видите ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
samo da ima top serii, pred se DRAMSKI, i toa obavezno da ima telenoveli, zasto se gledani!!!!! sakle ili ne da priznaeme
|
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
А2 собра многу кадар од МТВ... И од останатите ТВ-а, ама од овие најмногу, бидејќи ги фатија во криза... Што е добро.... Ете, слушнав дека таа новинарката што им беше најдобра во МТВ - Катерина Цаневска, сега била во А2, а и ја гледав еднаш мислам... И плус, таа една спикерка од МТВ со очила, една црна, и го заборавив името, и таа била ваму...
Поздрав... А патем, ТВ-та е ТОП!!! ![]() |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Вчера за првпат видов како изгледа А2... случајно ми се ,,наместила,, на тв,... а ја барав подолго време
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
бај д веј,.... сега даваат болек и лолек
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Нормално е... На почеток се се' уште.... :):):) |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
Reni-3 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
super e A2
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Станува се подобра и подобра.........
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |