|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 23456 46> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha
e otvorena no nikoj ne znae hahahahahha izgleda zatoa ne me falat tuka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvata za tebe i dobroto delo sto go napravi sto ne izvesti i sekako
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvestuvanje imashe,tamu kade se izvestuvanjata..
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega ne sakam da kritikuvam
samo sakam da prasam jas neuk nepoet, imam edno prasanje do site koi pisuvat poezija tuka i sakat da mu odgvorat na neukiot so mislite za rima vo pesnite????????????????? tolku li e strasna ,so voopsto ja nema???????????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugo....................hmmmmmmmm
bi sakal jas ednas tuka da rakopleskam i da pofalam nekoja pesna no taa treba prema mene da udri da ima tek da ima harmonija i rima za da go ima seto toa treba vraski covek da se izmaci i ne kje moze da gi napise 10 za eden den bi sakal i jas ednas tuka da rakopleskam |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj kje mi kaze za prokletata rima
so vi zgresila na siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto ne zgresila rimata. ednostavno, kako sto ne mora na svadba da odis vo kostum i kravata, ne moras da pisuvas poezija so rima. a ti pisi si so rima, nema problem ako ti e taka poubavo. mene vo moite 'tvorbi' rimata me ogranicuva i mi zvuci premnogu detski, no kaj drugi gledam deka moze i te kako seriozno i intelektualno da se stokmi. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas za da rakopleskam na pesna,
treba da ima cuvstva!
veseli ili tazni, strasni ili gadni,
kolku se pojaki tie, tolku kje bide mojot aplauz posilen
nekjam rimi, ni shemi, ni kalapi
sakam sloboden tek na misli
i cuvstva....nikad dosta!!!
|
|
eurydice
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за римата
римата е состојка на секоја добра песна автобуска постојка на маршута не баш лесна. римата е алатка за правење хармонија горчлива и слатка говорна симфонија. пријатна за уво разиграно звучи сè што има рима полесно се учи. но поетот често да подели сака и тегобност или за својата мака да собира сили, па кога е така нема многу време за рима да никне тој да фрла семе, туку сал ќе викне. ооооф!!! или аааах!!! и ај сега ти, рима најди ми. Изменето од eurydice - 03.Јуни.2008 во 19:59 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da milo
ako treba da upotrebis rima kje ispadne jeden dva tri sturceto se skri zatoa so tuka menoze da nafrlas zborovi i da glumis custva vraski tesko e toa da se napravi ne treba da se udara nekoj vo gradi i da pravi smeski od vistinaska poezija kade sto treba navistina trug a tvojot cinizam ili se granici so nemokj ili ne si svesna so napravi Изменето од anakin - 29.Мај.2008 во 15:28 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku i jas si odam ko majtorce
zatoa so ova lici na kabere a ne na opera cao od mene |
|
|
|
eurydice
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. tocno e deka temata poezija se napravi kasa-popara. nekoj si dade premnogu za pravo, nekoj gi zede rabotite premnogu pri srce. se rasturi nesto sto bese dobro, no toa e tipicen domasen sindrom. posle haosot, ke nastapi prividen mir i ke dojdat 'neki novi klinci' i svetot ke prodolzi da se vrti.
2. ne sum znaela deka tolku sum pridonela za 'uspehot na neuspehot' ili ako sakas 'pobedata na kabareto nad operata'. samo ke iskomentiram deka ovde se e mozno, pokraj tolku razlicni branovi dolzini, predrasudi, negativna energija, narcizoidnost i nedostatok na volja da se razberat 'drugite'. 3. nemav namera da te navredam so karikaturata za rimata, ako taka si ja svatil, ne se izvinuvam, samo mi se cini deka odvaj cekase da me stavis vo kategorija neprijateli. 4. zal mi e za zaminuvanjeto na Quentin, majstorce, anakin, marija_magdalena ... od forumot, i so nostalgija ke se sekjavam na starite dobri vreminja koi i ne bea tolku odamna, no, panta rei i sekoj e tragac po sopstvenata srekja i ispolnenie. se nadevam ke ja najdete vetenata zemja. 5. se e ova off topic, no pred da se izbrise, se nadevam deka nekoj sto e povikan ke se zagrizi sto 'dobrite gosti' si zaminuvaat za 'da se isceslaat vo nekoj podobar hotel'. 6. nikoj ne e nezamenliv, no koga ke vidis deka nekoj sto izgradil image na forumov, taka glatko e ispraten so 'prav ti pat' i 'sikter'.... te tera da se zamislis ... kolku sme nebitni .. i kolku e seedno kade si, kakov si, koj si ... isto kako da ne postois. 7. dali sme site nie ovde samo izgubeni dusi? (eurydice od svetot na senkite) |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me razbra losho
anakin ne si odi od forumov sepak tamu ispod avatarot pisuva 2005 samo od poezija si odam oti ne sum jas za tamu ja sakam operi inaku jas sum te razbral dobro anakin ne e idiot cinicna bese i so pravdanjeto ostana takva ne dolikuva pos;le moe baranje i prasanje da pisuvas za sturcite bruka e ova neka ti e na cest Изменето од anakin - 29.Мај.2008 во 16:21 |
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i, samo ushte neshto da dodadam, da ne se zaboravi vo se ova sivilo i bruka...za koe sho bevme site tuka umeshani do eden, da se podsetime deka so moeto doaganje na forumov i postiranje na mojata poezija, pochnava da se sluchuvaat mnogu nevoobichaeni raboti, barem za mene...poezijata beshe podelena, stana strashno satirichna na momenti morbidna i odmaznichka, pochnava grupiranja peticii i vrshenje pritisok vrz prviot moderator Kalina, se desi baniranje na mojot nik na forumov, koga si go branev mojot stav i se desi toa sho im se deshava na site Makedonci nasekade niz svetov, kade i da se...podelbi i preselbi...jas znaev deka ke bide taka, megutoa sakam da znaete edno nesho na kraj...a toa e deka sekogash ama bash sekogash...ke dojde i ke se pojavi nekoj podobar i poharizmatichen...toa e nepishano pravilo na rabotite i jas toa go znam mnogu dobro...eve ja vistinata za toa sho i se desi na temata...poezija... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |