IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто мажите сакаат искусни  жени во кревет????
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто мажите сакаат искусни жени во кревет????

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
Автор
Порака
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Статус: Офлајн
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 22:47
ti be Well "konja kojeg nisi jahao nemoj da kudis"плазење

a nesto ja sjebavte, temava bese okolu iskustvoto
a vie se fativte za babiteсмеење
a be jasno li vi e deka ovie denesnive imaat po 19
a se perdasat ko stuki i imaat poobemno iskustvo
i sa dooobro navezbani (cast izuzetcima)

Изменето од Eleni - 20.Мај.2008 во 23:15
apce
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 00:08
...prikaski za mali deca se to apche draga, ne veruj na se sho ke chuesh...nekoi se perdashat ko shtuki ama za parica ili od bes...drugite ubieni od depresijata na siviloto u koe ziveat, ne im teknue za seks, suvi se i so pajazina...tie se poveke...Makedonkite se gordi, ke ziveat u mizerija ama nema da bidat orospii, odsekogash takvi bile...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 00:28
aa be Well,gordosta na makedonkite otide u p.m.
ona sto go napisav e sosema tocno
se perdasat brat i toa kako
ne e bitno dali za pari ili krpcinja
i na sekoja popatna stanica imaat iskustvo plus
moral, etika, pristojnost..... nekad bilo, sad se pominjaloнамигнување 
apce
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 00:35
Pa da ti kazam pravo nekoi se falat deka dobro se seksale kako da naucile avion da vozat i si vikam : - A be begaj od takva, ke se obrukam i ke me zbori posle. A moja deviza e  : - A be ona neka mi dae, pa posle neka se zali deka loso sum ja seksal
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 00:55
Originally posted by apce apce напиша:

aa be Well,gordosta na makedonkite otide u p.m.
ona sto go napisav e sosema tocno
se perdasat brat i toa kako
ne e bitno dali za pari ili krpcinja
i na sekoja popatna stanica imaat iskustvo plus
moral, etika, pristojnost..... nekad bilo, sad se pominjaloнамигнување 

...vii sea vaka sister, u Makedonija ima 4 zenski na 1 mashko, ja na pamet ne zboram...od tie 4 na edno mashko mozebi se perdashi edna...a drugive tri i da sakaat nemaat so kogo...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 23:49
Originally posted by eurydice eurydice напиша:

za pomalku da rabotat, a povekje da uzivaat
потполно се сложувам со тебенамигнување
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 16:22
.....e pa jas ne se slozuvam.................rabotat i poveke od ocekuvanoto...............голема%20насмевка..a voedno i uzivaat...............
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 18:09
Lele be so sakam iskusni zeni,
lele ... ufff...

A sakaat tie neiskusni vaka ..
a ?
Кон врв
maloto76 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maloto76 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 21:52
vii sea vaka sister, u Makedonija ima 4 zenski na 1 mashko, ja na pamet ne zboram...od tie 4 na edno mashko mozebi se perdashi edna...a drugive tri i da sakaat nemaat so kogo...

more nemoj da stanat pojke od 4 zenski na edno musko ,posle teska rabota...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 10:41
Vredat, zosto i masko znae da se ispanici, a ona treba da smiri situacija...: - Koj, ja ? Pfff ! Nema sansi mene toa da mi se sluci...tamu nekoi drugi i tamu negde daleku...svasta ! Mene ? Hahahaha ! Kaj moze be mene !

Изменето од zbunet - 25.Мај.2008 во 10:45
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 16:51
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...zatoa sho e bolje starka da se muchi, nego mlada da se uchi...плазење

Aloooooo baby, pa i mladata mora da stekne iskustvo negde, so nekogo, nekako....pa koga ke ostari i ona ke bide iskusna голема%20насмевкагазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 11:07
Originally posted by nena34 nena34 напиша:

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

зш кај постарите секогаш е евтина тарифа.......

Dusa mila , pa ti postaro ne si probal , garant , sto postaro i poskapo zs e povredno .

...Nije picence isto sto i vince...!!

.... Ako je "dunda" tarifno broilo, onda "dudence" uvjek ce da se vrti oko nje bez ogled dali je tarifa skupa ili eftinija, stara ili nova!!!намигнувањенамигнувањенамигнување
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Asterix Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Asterix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 00:23
zosto maskite sekogas se inaetat nisto nemozes da im ugodes i pokraj site tvoi napori a dodeka starite samo so eden zbor se tvoi.toa bi odelo vaka
http://www.youtube.com/watch?v=TjtZ_7mjoRk&feature=related
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 17:14
.....asterix............ova so klipcevo nema vrska so temava............jas napisav iskusni  "zeni"(a toa moze da znaci od 25ako e mazena-45)........... a ne babi...........toa se dva razlicni poima..........po iskusna ne e baba......... 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.