|
НА ДРЖАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО САНКТ ПЕТЕРБУРГ |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе ти само тапшај се по рамо.....и тврди си дека не сум во право.. И веќе ти кажав од кого е финансиран тој проект и од кого бил покрстен Борис, и многу добро знаеме дека Бугарската Црква била Грчка Марионета Али еве ќе одиме по твојата логика.... Борис го финансира словенскиот јазик, ги прави бугарите-словени, ја продолжува словенската култура... Тоа го прави СЛОВЕН, продолжувач на Словенската Култура не Протобугарската.. Он значи ја прифатил словенштината не протобугарштината Што правиме со Аспарух кој не бил словен, кој ја продолжувал протобугарската култура, јазик и.т.н.? Изменето од Vladimir88 - 12.Мај.2008 во 14:16 |
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да се пробаме с викане на духове?
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе ти сега прави се наудрена...ама многу добро знаеш дека тоа е вистина..... Затоа не зборете многу многу грци ова она, кога и кај вас ги имало тие случаи, и вашите протобугари пишувале на грчки.....и.т.н. А М___Г Што се однесува до мојот ник на кајгана..... Јас и да имам ник на кајгана сите знаат дека сум истиот тој Владе по пишувањата.. Јас немам проблем да си го откријам својот идентитет не се плашам.. Изменето од Vladimir88 - 12.Мај.2008 во 14:18 |
|||
Oho Boh
Сениор Регистриран: 09.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аха значи продолжува словенската колтура а на протобугарите им рекал "йок, до тука со вашата култура штото ке имате проблеми со македонците во 21 в.". |
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе ти сега прави се наудрена...ама многу добро знаеш дека тоа е вистина..... Затоа не зборете многу многу грци ова она, кога и кај вас ги имало тие случаи, и вашите протобугари пишувале на грчки.....и.т.н. Да пишуваш на грчки , и да си грк са две различни битийни състояния. |
|||
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е кой се плаши?
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Но проблемот е тоа што Македонците имале посебна култура и сите светски историчари повеќето светски историчари пишуваат за нив дека се посебен народ.... А вие ги темелите вашите тврдења на тоа дека они се грци зошто пишувале грчки.... Само не ми одговори како можеш ти словенка која ја продолжува словенската култура да се декларираш за потомок на Аспарух... |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па нешто почна да ми пишуваш за никот на кајгана да не помисли тоа дека се плашам случајно затоа така напишав... Изменето од Vladimir88 - 12.Мај.2008 во 14:22 |
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аааааа добре |
|||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако те плашам нешто кажувай
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |