|
Не давај се Нина... |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И?...Како заврши Нина???
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu glupo i spored mene ne e zavrshen tuku e prekinata da se snima ili ne e otkupena celosno deka krajot i beshe tapa
|
|
faster then light :D
|
|
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека Нина не заврши туку има прекин зш не снимаат летово а ќе има продолжение...
|
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ja sledev redovno, ama togas koga gledav znaese slatko da me iznasmee. Gi sakam hrvatite, super mi se!
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
serijata ne e zavrsena, a ne znam ni dali veke i ke se snima ponataka....najverojatno nema da se snima POVEKE zasto ubavo pisuvase na a1 KRAJ NA SERIJATA,
ako ne bea sigurni dali e kraj ke pisea kraj na sezonata ili niso nemase da pisat, znaci ova bese KRAJOT na NINA |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ххаха, имаше интересни глупости во серијата, баш памтам ја гледавме на работа ноќна смена некаде при крај на работно време да се изнасмееме на дебилштини :)
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne DAJ se NE daj SE niNA... ne ja propustav serijaVaa mnogu bese dobra a ke ima i prodozenija sigurno
... ... ... ... |
|
~Foxy_Lady~
Нов член Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТОА НИНА, тоа серијата, чиста копија на онаа другата шпанска серија... ааам... не знам како се вика, типката исто работеше во фирма со бубалици и протеза, и на крај? лепотица и најпаметна наравно... НЕ ЗНАМ КОЈ И ЗАШО ГИ ГЛЕА ТИЕ СЕРИИ? има нешо да научиш ново?
|
|
stereo
Група Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu glupav film i bez nikakva poraka
|
|
sve se vrti u krug
|
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Серијата нема повеќе да се емитува зошто RTL и FOX уште одамна ја прекинале соработката...
Глупаво заврши серијата зошто беше предвидено за уште сезони... |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |