|
Песимист или оптимист? |
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Автор | |
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Непоправлив оптимист! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оптимист,...... и искрено, смачено ми е веќе од песимистични луѓе,.... кои го мислат само најлошото, кои секој ден очекуваат ,,да ги удри гром,,..... доколку цело време би мислела за тоа што лошо може да ми се случи утре,........ ќе полудам тотално,.......
мислам,...... живејте си го животот како што вие мислите дека треба,..... ама колку пати заради некое песимистично расположение сме имале нервози, без врска,..... а подоцна се испаднало како што треба ?? од денеска,..... и во најлошо,... ќе гледам со розови очила,... ветувам,...... повеќе од порано,..... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Optimalen pesimist
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka poveke ti odgovara pesimisticki seksist!..
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna mi rece deka sum Skopsko pederce
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete pesimistka |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bev jas...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da bese ti
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Polesno ke ti bese, neli?..
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti si optimist
|
|
factotum
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам да бидам оптимист. Оптмисти се луѓе кои што се фураат “дека денес ќе си купат нови чевлички само ако најдат време“. Тешко е да бидеш оптимист ако амбициите или желбите се покомплексни.
ОПТИМИСТ СУМ ДЕКА СВЕТСКАТА ЕКОНОМИЈА ЌЕ СЕ ОПОРАВИ ВО СЛЕДНАТА ГОДИНА.... не ми оди мислава |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum optimist duri koga ke ja vidam gola na krevet i nema nikoj drug vo sobata sem nas dvajca za da ne se vrtam nazad da ne ima uste nekoj dur povikuva so rasireni race zbreftana, ama...
...misla pesimisticka se mota niz glava : - Smotko eden, nema so koj drug, zatoa te saka bozem, da ne si poubav slucajno, popameten? Dur da si go naprai kefot i najde drug bunar za plukanje, a tebe sea ke te fati panika da ne slucajno se obrukas i bas naprotiv ke go molis pola saat da se digne, a ona kako sucesnik vo ubistvo ke te tesi, demek nisto ne e, a u sebe si vika Kaj go najdov ovoj mekotelov, sto ksmet imala, Stamena... Изменето од zbunet - 29.Мај.2008 во 11:44 |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Optimistot zivee vo idninata nadevajki se i ocekuvajki "podobro utre" a pesimistot zivee vo segasnosta ne ocekuvajki nisto poubavo od idninata
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togash,....zemjava e polna samo so,...optimisti,....samo shto ,...nekako ne mi "shtima" toa shto go kaza,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |