IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - емисијата Exclusive на А1
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

емисијата Exclusive на А1

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
Автор
Порака
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 21:05
Еј прееска ја фатив емисијата и искрено седнав да ја гледам само ради Жарко или како_и _да_се_вика. Хи`с соу кјуууут!!!

Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 21:55
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Еј прееска ја фатив емисијата и искрено седнав да ја гледам само ради Жарко или како_и _да_се_вика. Хи`с соу кјуууут!!!

i jas ja gledam samo zaradi nego
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
blesava Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Мај.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blesava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2008 во 20:30
aj da receme deka se dobri...ama ne se....da bese nekoja emisija za kultura i tata i taaka ali za tracarenje pa uste sekoj den ne e zdravo toa a za жарко o da super e samo da go najdam negde uuufffff....
sala na strana dobar obit im e emisijata ali nisto ne ispadnalo ok
dobri se..dobri...aj pa da im kaze nekoj sto ne ni se svika....pa koga ke se smenat ke bidat top taka?
moze samo жаре da ja vodi podobra ke bide...ili...?
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2008 во 20:32
Originally posted by blesava blesava напиша:

aj da receme deka se dobri...ama ne se....da bese nekoja emisija za kultura i tata i taaka ali za tracarenje pa uste sekoj den ne e zdravo toa a za жарко o da super e samo da go najdam negde uuufffff....
sala na strana dobar obit im e emisijata ali nisto ne ispadnalo ok
dobri se..dobri...aj pa da im kaze nekoj sto ne ni se svika....pa koga ke se smenat ke bidat top taka?
moze samo жаре da ja vodi podobra ke bide...ili...?

da definitivno podobra ke bide ako ja vodi samo zare...
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 00:47

Интересна емисија....голема%20насмевка
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 20:04
Изгледа треба да се постави ограничување на тоа кои луѓе се појавуваат на ТВ. Некои зрачат со премногу cuteness and hotness !!!

Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 20:32
dobar e maliot sto ja vodi emisijata...nonsalanten,interesen,spontan...sosema poinakov od site drugi voditeli...pa i onie so "staz" sekoja cest za deckoto,me voodusevuva,a i ubavo dete
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 14:07
Da stvarno super e deckoto,ednostaven,priroden,ubavo izgleda..ni trebaat poveke takvi na malite ekrani..inace emisijata e ok
Кон врв
non4ence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2008
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај non4ence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 16:31
No ComENNT.....
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 22:09
emisijata e kopija na germansktata TV RTL koja ima ist naziv na emisija i isto logo...mislime deka nasive bile kreativni a ustvari ukrale se duri i logoto...zalam sto nemame kreativen tim vo A1...pa mora da krade od drugiизненадување

www.rtl.de

Изменето од PAVLIN - 22.Мај.2008 во 22:09
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:15
Da be i ja bas vidov,deka go imaat istoto logo..abe sekoja televizija kaj nas si krade po neso,ama veruj ne e samo kaj nas toa go ima i po dr.drzavi..toa e tolku se kreativni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 04:06
ne mozam da ja podnesam "multitalenterinata Melite,zatoa ne ja pratam,a i od toa sto sum videl..nisto posebno..ponekoj razgovor so nassite zvezdicki, a i onie sto toa sakaat da bidat..sledat razno razni otvaranja ..od diskoteki do berbrski saloni,malku Holywood film informacii,moda od FASHION TV,sport...ke iznontiraat seta taa papazjabia,i ete ti emisija..CELA SREKA STO TRAE 10 ,minuti pa se izadrzuva
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:24

Емисијата си е ...ок... само така да си продолжат.......голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 08:38
emisijata ne mi e nisto special...toa "maloto" mi e taka zanimljivo,pa koga ke nacekam gledam (se dodeka ne pustat "reklamen blok")
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.