|
емисијата Exclusive на А1 |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј прееска ја фатив емисијата и искрено седнав да ја гледам само ради Жарко или како_и _да_се_вика. Хи`с соу кјуууут!!!
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ja gledam samo zaradi nego |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
blesava
Нов член Регистриран: 03.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da receme deka se dobri...ama ne se....da bese nekoja emisija za kultura i tata i taaka ali za tracarenje pa uste sekoj den ne e zdravo toa a za жарко o da super e samo da go najdam negde uuufffff....
sala na strana dobar obit im e emisijata ali nisto ne ispadnalo ok dobri se..dobri...aj pa da im kaze nekoj sto ne ni se svika....pa koga ke se smenat ke bidat top taka? moze samo жаре da ja vodi podobra ke bide...ili...? |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da definitivno podobra ke bide ako ja vodi samo zare... |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна емисија....
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа треба да се постави ограничување на тоа кои луѓе се појавуваат на ТВ. Некои зрачат со премногу cuteness and hotness !!!
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar e maliot sto ja vodi emisijata...nonsalanten,interesen,spontan...sosema poinakov od site drugi voditeli...pa i onie so "staz" sekoja cest za deckoto,me voodusevuva,a i ubavo dete
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da stvarno super e deckoto,ednostaven,priroden,ubavo izgleda..ni trebaat poveke takvi na malite ekrani..inace emisijata e ok
|
|
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No ComENNT.....
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emisijata e kopija na germansktata TV RTL koja ima ist naziv na emisija i isto logo...mislime deka nasive bile kreativni a ustvari ukrale se duri i logoto...zalam sto nemame kreativen tim vo A1...pa mora da krade od drugi
www.rtl.de Изменето од PAVLIN - 22.Мај.2008 во 22:09 |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be i ja bas vidov,deka go imaat istoto logo..abe sekoja televizija kaj nas si krade po neso,ama veruj ne e samo kaj nas toa go ima i po dr.drzavi..toa e tolku se kreativni
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozam da ja podnesam "multitalenterinata Melite,zatoa ne ja pratam,a i od toa sto sum videl..nisto posebno..ponekoj razgovor so nassite zvezdicki, a i onie sto toa sakaat da bidat..sledat razno razni otvaranja ..od diskoteki do berbrski saloni,malku Holywood film informacii,moda od FASHION TV,sport...ke iznontiraat seta taa papazjabia,i ete ti emisija..CELA SREKA STO TRAE 10 ,minuti pa se izadrzuva
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емисијата си е ...ок... само така да си продолжат.......
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emisijata ne mi e nisto special...toa "maloto" mi e taka zanimljivo,pa koga ke nacekam gledam (se dodeka ne pustat "reklamen blok")
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |