|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hihih topsexy... me podceti deka i jas mu e kidnuvav od gradinka, i ucitelkite po mene |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOP SEXY A DA SI OTVORISH TI EDNA GRADINKA???
Изменето од alekso_2000 - 11.Април.2008 во 15:55 |
|
car's freack
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa vospitackite samo kafe pijat........koga da otides,samo toa pravat |
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto ne? i taka decava me sakaat
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекаме со син ми на пешачки да се вклучи "зеленото човече" за да ја преминеме улицата.Човечето се вклучи и таман да тргнеме гледам еден залетан со колата пројде на црвено.Изнервирана,во моментот гласно искоментирав:-Види го,будала блесава.
Син ми зачуден ме праша зошто така зборувам и јас му објаснувам како тој со колата поминал на црвено,а требал да застане...кога ми вика:-"Мамо,нели ти не си будала?",а јас (нормално нели ) велам дека не сум.И тогаш ме праша:"А зошто ти оној пат помина на црвено?" |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно,.... и многу се нервирам кога го зимам братучет ми,..... а тие кафе пивкаат,..... важно децата си играат.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сестра ми ми влегува сабајле во 9 во соба и ми вика,.... дадо,... сакам да сум дива свиња......
... |
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tamara denes mi vika:
-Ozbilno ti vikam, seliozna sum se plejadov nemozam vise. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera ja cuvav Tea dodeka si igrase pred zgrada i pominuva eden sosed i i vika -Ajde da igrame ja i ti krienke-ama onaka na smeenje aA,tea mu vika
-ne mozam da si igram so tebe...pa ti nemas kosa
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kerka mi sekoj den mi postavuva vakvi prasanja:
Mamo kaisot kako se vika? Masko e?..
Mamo stolot kako se vika? Masko e?..
Mamo soljata kako se vika? Zensko e?...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kerkami za nejzinite godinki e stravno mnogu kulturna i vaspitana! sto za mene ne mozam 100% da kama imam edna navika, si ja vikam kerkickata dunde ili pi*e , si se vrakam eden den od rabora i me prasuva taa mene, pa kaj si ti dude, i vikam, nemoj taka mamimo, stramota e taka da zboris. Po nekoe vreme sakav da e prasam nesto i ja prasuvam: dunde sakas? a taa mi veli, nemoj taka da zbolis, stlamota
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAMO, SAKAM SOK SO BOCKI!
Znae ubavo da kaze gaziran sok,ama sepak vika sok so bocki, zatoa sto taka taa go dozivuva koga go pie!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |