|
Моето дете е геј |
Внеси реплика | страница <1 23456 24> |
Автор | |||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
PA SO GAY DETE NEKA CUDOTO E I PET DENA
NO POVEKJE OD SEDUM NEVERUVAM |
|||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ili zetot! Sekoj so srekata!Ama znam deka e podobro da go ocekuvas i neocekuvanoto,za da ne moze nisto da me iznenadi! |
|||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...mikus...ЗА КОГО КАКО!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ЗА НЕШТО ЗА ШТО ИМАМ ИЗГРАДЕНО СТАВ НЕ МИСЛАМ ДА ГО МЕНУВАМ!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
bpre
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I ako toj stav e pogresen, ali ti od inat ne sakas da go smenis, koj gubi? |
|||
2012
|
|||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa site imame,Jas barem ne se trudam nikomu da mu go smenam sopstveniot stav,samo go proiznesuvam svojot! |
|||
|
|||
bpre
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене би ми било интересно да прочитам нешто од некој кој веќе поминал низ тоа. Некој кој се соочил со посебноста на неговото дете.
|
|||
2012
|
|||
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I jas bi sakala,no ne se nadevam mnogu,zasto sekoj bi razmislil dvapati pred da se otvori za del od svojot zivot,koga tuka moze da bide kamenuvan!JBG |
|||
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Види Кејт, нема потреба од фаќање за гуша, секој си го кажува својот став. Изменето од Eleni - 25.Март.2008 во 15:29 |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
c c c c c........bez pretpostavki samo |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i ke dodadam ke ja pocituvam negovata odluka i ke ja podrzuvam negata sreka............. ama jas..................sto ne mozam da kazam za negoviot tatko....... mazite sekogas se po kruti po ova prasanje............se plasat kako od cuma ,a ne razmisluvaat podlaboko ,onaka samo povrsno zamisluvaat kako izgleda "izvrteniot" sex i nisto drugo,civstva na primer...................e toa se trudam da go promenam................... Изменето од CONTESSA - 24.Март.2008 во 16:23 |
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MORE AJ NE VIKAJTE SI GO GJAVOLOT NA GOSTI! a STO KJE PRAVITE, AKO VI DOJDE...? iSTO STO I PRED - ZAREM KJE SE OTKAZETE OD DETETO? NE VERUVAM... POLESNO KJE GO KONTROLIRATE OD POROK KAKO DROGATA OTKOLKU OD VAKVA ANOMALIJA...SO EMOCIITE NIKOJ NE IZLEGOL NA KRAJ... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu mi se chudni vakvi prashanja na koi
treba da se odgovara...napamet,bez nikakvo iskustvo, nema da dadam svoj komentar...zatoa shto ne sum POCHUVSTVUVALA na svoja koza kako shto vikaat-kako e, a ushte poveke nemozam da komentiram kakvi bi mi bile reakciite.. Zatoa, se nerviram koga na vakvi temi chitam sekakvi odgovori a bi sakala da chitam odgovori od roditeli koi veke imaat takvo dete (ova...konkretno za temava)...Bidete mi pozdraveni site.... i koi znaat a poveke onie koi neznaat... |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MORE AJ NE VIKAJTE SI GO GJAVOLOT NA GOSTI! a STO KJE PRAVITE, AKO VI DOJDE...? iSTO STO I PRED - ZAREM KJE SE OTKAZETE OD DETETO? NE VERUVAM... POLESNO KJE GO KONTROLIRATE OD POROK KAKO DROGATA OTKOLKU OD VAKVA ANOMALIJA...SO EMOCIITE NIKOJ NE IZLEGOL NA KRAJ...[/QUOTE] majstorce...se razbira!!! muabet na mesto!!! ko i sekogas!!!
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |