|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 23456 33> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЈАС НИКОГАШ НЕ СУМ БИЛ ВО ГРЦИЈА, АМА АКО НЕКОЈА ГРКИЊА САКА ДА МИ ИГРА СИРТАКИ, НЕКА МИ СЕ ЈАВИ, МОЖЕ ЌЕ СЕ ПРЕМИСЛАМ
НЕ ГИ САКАМ ГРЦИТЕ, АМА ГРКИЊИТЕ...Е ТИЕ СЕ НЕШТО ДРУГО И НЕМААТ ВРСКА СО ПИЛИТИКАТА, ОСВЕН ОНАА МАШКАТА ЖЕНА.НЕ.НЕА НЕ ЈА САКАМ... СЕ НЕА БИ СЕ ЧУВСТВУВАЛ КАКО ХОМО СЕКСО САПИЕНС |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како мислиш да нема врска со "пилитиката"
И исклучи тоа Caps lock-ot не биди сељак .
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Љубовта никогаш не знаела за политика....како и инспирацијата. Јас пак сакам Јоргос да го слушам во позадина, а да доминира звукот на брановите. А в скут нека му игра испотен на макијавели...чунки, хомоси велат биле |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..МОРЕЕЕЕ,НЕМАМ ШАНСА,ИНАКУ ОЧИ ЌЕ МИ ВИДИТЕ ОВДЕ ВО ...МАКЕДОНИЈА,ОДМА,СМЕСТА ОДАМ ЗА ГРЧКА.
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Со други зборови-педерот го менува аватарот, ама-џабе кога соджината е иста. Ах пуста мака Сизифова |
|||
|
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...во контекст на темата ќе кажам дека не, не одам во Грција, а уште помалку да славам 8 март таму...
..не се согласувам дека треба да ја блокираме Грција на државно ниво...некаде напишав дека сум за тивка блокада на Грците, ама за тоа треба зрел народ, а богами не сум сигурна дека доволен процент на луѓето во Македонија се МАКЕДОНЦИ...искрено се надевам дека сум грешка... ...овие работи сакам да ги споредувам со обични животни ситуации...ако гледам дека комшијата (кој воедно има некоја маалска продавница) ме гледа со презир, дека му сметам, дека ме пријавува во полиција затоа што не му се допаѓа моето име, сигурно нема да пазарувам од кај него, а уште повеќе да му фрлам пари во дворот... премногу се почитувам себе си за такво нешто, не сум Христијанин до таа мера да ако некој ме шамари на левиот образ, јас да го свртам десниот...нека ми прости Бог... Изменето од Lilija7 - 11.Март.2008 во 13:53 |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nekoj spomna neso za zenite grkinji,kao demek se nastrana od politikata i ubavi i ne znam so..ne bi rekla..tie samo se edni ciganki koi niso drugo ne znaat osven da se derat,i da zborat brzo, da ti vikaat i da te provociraat deka tvojata drzava se vika Skopje a ne Makedonija..verujte mi deka zenite se poopasni od mazite,i deka mnogu gi zanima politika..samo ustite im se otvoreni na taa tema,a koga ke gi prasas neso na angliski ne znaat ni wc da ti kazat kaj ima...smeski
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Диог..пардон, Макијавели, на ваков ли сакаш в скут да му седнеш? Ама овој прави величенствена музика за пијано, тешко дека ќе те се бави со тебе. Но, сонувај го испотен |
|||
|
|||
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako be zenite grkinki ne se zanimavale so politika,ami Dora Bakojani,kokoski,primitivki,toa e navreda da te narecat grk,(begaj be tamu grk nizaeden)samo mn. mi e krivo sto ne sakam da odam tamu,a vsusnost si odime na nase.Ne mi sram da kazam sum odela vo juzna MK na odmor,ama voopsto ne se osvrnuvam na nivnite komentari,naprotiv jas gi gledam i se odnesuvam kako da se tie pomala vrednost.A sipki ke mi zemat evra,ke si iznakupam se od tuka,a nesto ako slucajno mi pritreba ke odam do ,,LIDL,,market pa naocari na glava,,,preplanula,,a tie ,,nivnite,, r'mbaat na kasa od jutra do sutra,pa jas onaka makedonski ,,Mn. bavno odi ova uslugava na kasa"pa da vidis kako razbiraat(ama sum gi zaebala neli)Offf mori majko moja,ludje prestanete ednas veke da se karate pomedju sebe,site toa ni go koristat,oci ke si izvadite eden so drug,a i ti mori Marijo Magdaleno(uste za Marija Magdalena si)da mi te poznavam ke mi ti dadam jas Jorgos,oti koga ke te vidi kakva sto ke te napravam,stvarno ke bides za polnenje baterii.Koj ti kupi kompjuter,koj te nauci da pisuvas????
|
|||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добар деееен
Какво е ова обраќање упатено за првпат-а полно со гнев и лутина: “a i ti mori Marijo Magdaleno(uste za Marija Magdalena si)da mi te poznavam ke mi ti dadam jas Jorgos,oti koga ke te vidi kakva sto ke te napravam,stvarno ke bides za polnenje baterii.Koj ti kupi kompjuter,koj te nauci da pisuvas????“ Ова закана некаква е или? Што треба да значи вакво обраќање до некој кого не го познаваш? Па бар да ги прочиташе постовите од погоре и да заклучеше нешто, па после куди. Ако ти се пишува на темата-пиши. Претпоставувам дека и ти си некој-а од “старите“ во ново руво. Или можеби сакаш да се испразниш од некаков притаен гнев? |
|||
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од mamma - 14.Март.2008 во 11:58 |
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Си имаш златен Белград,што ке ти е Солун?
|
|||
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од mamma - 14.Март.2008 во 11:58 |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |