|
Биста на Александров во Велес??? |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ovoj prijatelov dule , nesto ne mi e jasno vo vrska so nego ... pre ce e srbin otkolku bugar od kade dusan pa bugar
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa koj ni e kriv koga nie ladite gi pretvorivme vo kokosarnici,svinjarnici i golubarnici, da bevme pametni kako komsiite moze i nie ke bevme denes Evropa.
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па тоа не е наша лада, тоа е бугарска лада |
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja imam edna bista od djozef mengele.....................samo,se mislam kade da ja "smestam"!
|
|
You live only ONCE!
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека зема народов бугарски пасош за еден мочан автомобил , па да видиш кој кого ќе мези во блиска иднина..
Смотан народ.. |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne im pridavajte znacenje SAMI KE SE IZGUBAT VO SVOJOT PREVOD AKO VOOPSHTO ZNAAT KADE SE Изменето од Zdravko81 - 04.Март.2008 во 21:29 |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе и Методија Андонов се викаше Методија Андонов, па му дадоа и прекар Ченто.....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene licno me iritira samo edna rabota ... nepriznavanjeto na Makedonskiot narod od strana na bugarite ..... inaku se e o.k
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve , bidi ti prviot " golem " bugarin i priznaj go postoenjeto na Makedonskiot narod , ne samo tuka , tuku sekade kade sto zivee pa potoa mozebi i ce pocnam da ti veruvam za nekoi raboti
|
|
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мирославе - нема потреба отнова да кажам: Кон днешна дато постои самостоен македонски народ со своj език и култура. Да оставим на историците да установат от кога е тачалото на ова собитие. (Jас мислим што не е толкова отдамна, па ти ке речеш што е од повеке од 2 500 години). Проблемот Мирославе, е не дали од 60 или 2500 години постои македонски народ. Проблемот е што не приемаш определени припадници на македонскиот народ. Зошто не приемаш Тодор Александров? Тоj e част од твоjата (и моjата) историjа? Ако се откажеш од него следнава крачка требе да е да се откажеш и од Гоце Делчев! Ке jа сториш ли? |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАко може Тодор Александров да е дел од Бугарската историја кога се борел против Бугарите,тоа е исто како да кажеме дека Гоце Делчев е дел од Турската историја
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mengele?- nema shto da se mislish............ednostavno ja nosish bistata u muzej se pazarish za cena i taka togash i mengele e smesten i tisi se ofajdil........... Toj ne e Аleksandrov. Изменето од orlov - 05.Март.2008 во 19:14 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ти се обратив на тебе
Му се обратив на оној Блгарин_861.... Нешто се изгуби, испари.. Изменето од Vladimir88 - 06.Март.2008 во 00:56 |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |