IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Биста на Александров во Велес???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Биста на Александров во Велес???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 18:14
ma ovoj prijatelov dule , nesto ne mi e jasno vo vrska so nego ... pre ce e srbin otkolku bugar збунетост od kade dusan pa bugar збунетост збунетост збунетост
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 18:16
Pa koj ni e kriv koga nie ladite gi pretvorivme vo kokosarnici,svinjarnici i golubarnici, da bevme pametni kako komsiite moze i nie ke bevme denes Evropa.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 18:19
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Pa koj ni e kriv koga nie ladite gi pretvorivme vo kokosarnici,svinjarnici i golubarnici, da bevme pametni kako komsiite moze i nie ke bevme denes Evropa.

Па тоа не е наша лада, тоа е бугарска лада
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 21:04
ja imam edna bista od djozef mengele.....................samo,se mislam kade da ja "smestam"збунетост!
You live only ONCE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 21:16
Нека зема народов бугарски пасош за еден мочан автомобил , па да видиш кој кого ќе мези во блиска иднина..
Смотан народ..
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 21:26
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Нека зема народов бугарски пасош за еден мочан автомобил , па да видиш кој кого ќе мези во блиска иднина..
Смотан народ..
DRUGARCE, sho mi se nervirash, daj vaka vidi. Bgarofilite se silat ali nemozat od koza da si izlezat, sekogash gi imalo i ke gi ima, a koga ke svatat shto se ke svatat deka nishto za koe treba d se otvoraat temi ne se.
Ne im pridavajte znacenje SAMI KE SE IZGUBAT VO SVOJOT PREVOD AKO VOOPSHTO ZNAAT KADE SE

Изменето од Zdravko81 - 04.Март.2008 во 21:29
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 14:14
Абе и Методија Андонов се викаше Методија Андонов, па му дадоа и прекар Ченто.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 14:54
mene licno me iritira samo edna rabota ... nepriznavanjeto na Makedonskiot narod od strana na bugarite ..... inaku se e o.k голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 14:58
eve , bidi ti prviot " golem " bugarin i priznaj go postoenjeto na Makedonskiot narod , ne samo tuka , tuku sekade kade sto zivee pa potoa mozebi i ce pocnam da ti veruvam za nekoi raboti голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
дуле Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2006
Поени: 973
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај дуле Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 15:11
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

eve , bidi ti prviot " golem " bugarin i priznaj go postoenjeto na Makedonskiot narod , ne samo tuka , tuku sekade kade sto zivee pa potoa mozebi i ce pocnam da ti veruvam za nekoi raboti голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка

мирославе - нема потреба отнова да кажам: Кон днешна дато постои самостоен македонски народ со своj език и култура. Да оставим на историците да установат от кога е тачалото на ова собитие. (Jас мислим што не е толкова отдамна, па ти ке речеш што е од повеке од 2 500 години).
Проблемот Мирославе, е не дали од 60 или 2500 години постои македонски народ. Проблемот е што не приемаш определени припадници на македонскиот народ. Зошто не приемаш Тодор Александров? Тоj e част од твоjата (и моjата) историjа? Ако се откажеш од него следнава крачка требе да е да се откажеш и од Гоце Делчев! Ке jа сториш ли?
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 17:06
КАко може Тодор Александров да е дел од Бугарската историја кога се борел против Бугарите,тоа е исто како да кажеме дека Гоце Делчев е дел од Турската историјанамигнување
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 17:09
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

КАко може Тодор Александров да е дел од Бугарската историја кога се борел против Бугарите,тоа е исто како да кажеме дека Гоце Делчев е дел од Турската историјанамигнување
не бе брат што ти е? ако Тодор бил во бугарска историја Гоце навивал за Лејкерсинамигнување да го потсетиме дуле татарот дека Тодор бил за Македонија а не за Татарија
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 17:52
Originally posted by bond....james b bond....james b напиша:

ja imam edna bista od djozef mengele.....................samo,se mislam kade da ja "smestam"збунетост!

Za mengele?- nema shto da se mislish............ednostavno ja nosish bistata u muzej se pazarish za cena i taka togash i mengele  e smesten i tisi se ofajdil........... Toj ne e Аleksandrov.намигнување

Изменето од orlov - 05.Март.2008 во 19:14
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 00:55
Не ти се обратив на тебе
Му се обратив на оној Блгарин_861....
Нешто се изгуби, испари..

Изменето од Vladimir88 - 06.Март.2008 во 00:56
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,140 секунди.