|
Љубовта има рок на траење |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ихххххкон градот
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gresite
ljubovta ima rok na traenje na fazite ljubovta e dinamicka ima mnogu fazi i dodeka neumre edna nemoze da nastapi druga koj znae toa toj me razbra |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj sepak greshi
ili site sme vo pravo |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta kako i samiot zivot si ima svoi fazi t.e. periodi, no tie ne umiraat tuku samo fazite se menuvaat
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...fazata e dvosmerna, ako nema feed back, umira ljubovta...si odi...za pak da doe, ali na drug nachin...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ИМА,А ПОТОА...
.....................НА РЕЦИКЛАЖА!!! Изменето од zagor - 29.Февруари.2008 во 18:23 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"vistinskata ljubov ne umira, tuku so tekot na vremeto naogja novi nachini na irazuvanje"
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ФАЛА Bluebell,ЗА ПОЗИТИВНИОТ КОМЕНТАР НА МОЈОТ ПОСТ..
|
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveli i drug pat!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeeeee DA
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОГА СМЕ ВЕЌЕ КАЈ ФАЗИТЕ....
1,НАЈЛОШО Е АКО ТРИ ФАЗИ СЕ СПОЈАТ!!АКО НЕ ИЗГОРИ ОСИГУРАЧОТ..ОДЕ СВЕ У ПМ!!! 2,АКО Е ЕДНОНАСОЧНА, А СЕ СМЕНАТ ПОЛОВИТЕ,ТОГАШ ПОЛОВИТЕ ЌЕ СЕ СВРТАТ...НАОПАКУ..!!!ЕЕЕЕ,И ТУКА НЕМА СПАС.. |
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
monofaznata e naj,naj,naj sigurna......naj,naj,naj.....zagarantirana......abe ve4nost
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja bas sea popravam grealica i mi fali zica...onaa...kako se vikase...so trpi zesko...
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tijana Dapcevic - Stepski vukNe nemoj nemoj oticiHocu da te gledam ocima piem Ne nemoj nemoj ostati Izdaleka mogu tugu da kriem Sto sam sama kao stepski vuk Kada dodjem kuci ceka me Tebe ona sa punim stolom Dal te voli dali zaspis sa bolom Dusom te diram spustam pogled Necu ti reci da si mi sve Srce mi trne postaje kamen Ponosti ne dam idi kod nje Sto sam sama kao stepski vuk Kada dodjem kuci ceka me Tebe ona sa punim stolom Dal te voli dali zaspis sa bolom |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |