![]() |
|
Се што е убаво кратко трае |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I zatoa site da si zemat kuce zosto ljubovta na kuceto e dolgotrajna
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ИМАМ ЕДНО АМА МНОГУ СПИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pomalce hrani go i ke se vrtka okolu tebe
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
КОМШИВКИТЕ МУ ФРЛААТ ПО НЕШТО ДЕМЕК, ДА ИМ РЖЕЛО ПОУБАВО
Изменето од majstorce62 - 15.Февруари.2008 во 23:24 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Се што е убаво кратко трае - Ja zatoa ne gi soblakam corapite
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne trae kratko
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ponekogas trae triesetina minuti
ponegogas tri minuti, a ponekogas triesetina sekundi, Znaci to sto eubavo trae kratko , pokratko i najkaratko...!!! |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
ne se slozuvam.. ubavite nesta treba da se cuvaat za da se imaat
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se sto e ubavo kratko trae,potoa ostanuvaat samo spomeni i mecti na koi im nema kraj!!!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
...Не......се што е убаво може долго долго да трае....
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ne. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ne se preokupiram so toa kolku da trae...
.....uzivam vo ubavoto dodeka trae......dolgo uzivam...se nadevam na uste podolgo
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
SE SO IMA KRAJ IMA I SJAJ
SO POKRATKO TOA POSJAJNO E VISTINA E OVA bolna |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Za kogo kako!
Moze (no ne mora) se sto ima kraj da ima i sjaj!..
Moze (no ne mora) pokratkoto da bide i posjajno!..
Moze (no ne mora) so sekoj nov den da ti bide sé poubavo!..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |