|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA MNOGU SEXY NOZE,TOA MORA DA SE PRIZNAE I DOBRO SE NOSI,TUKA SITE SE SOGLASUVAME,AMA VO KARAKTER DA NE ZBORAM...
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zakon e !!!!!! Izgled 5,Peenje 5,sve sto treba da ima edna pejacka
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само уше да не беше ко дрвена Марија и толку ладна. човече од памет да извади некој со тој одбивен сурат на неа....ептен ми е ко да умрел некој...па нека се насмее некад бар.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Реков еднаш и пак ќе речам-Убавина без душа не е никаква убавина.
Никаков стајлинг, па ниту убавиот глас нема да го покрие недостатокот на харизмата, така изразен кај инаку физички убавата Каролинче |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една од најубавите...наши девојки...и извонреден вокал...
|
|
Viksor
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Karolina KOJA GRDOSIJA
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Karolina e navistina vpecatliva kade i da se pojavi..sekogas skockana graciozna,navistina izgleda ubavo..mozebi malce i e mana spored mene nacinot na odnesuvanje taka poladna e..ama sepak toa ne znaci deka ne e dobra osoba..nekoi luge tesko gi iskazuvaat cuvstvata javno..i zatoa ne bi sakala da komentiram na taa tema bidejki licno ne ja poznavam,a koga nekogo ne znam ne bi sakala da go komentiram..porano imav nekoe poloso mislenje za nea ama sega nekako razmisluvam poinaku..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STOOOOOOOOOOOOO???
Karolina ubava???? Lugje vas nesto ne ve sluzi vidot!!! Nitu e ubava nitu e pametna ( poprosto sustestvo ne sum videla...apa srpski koga zbori.......jooooooo) nitu e dobrodusna, topla, mila, dostapna, zainteresirana za publikata, ne znam vise sto da nabrojam......... so eden zbor ona e santa led Pokraj site ovie karakteristiki.........peenjeto i pagja vo voda. |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odbivna mi e...
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВО БУГАРИЈА СЕ НАЈДЕ МАЈСТОР ДА ЈА СТОПЛИ СТУДЕНАТА КАРОЛИНА
Конечно секси Новата, сексапилна Каролина Гочева (28) ја краси насловната страница на интернационалниот магазин за мажи "Макс". Во фотосесијата за бугарското издание на магазинот поп-sвездата блеснува во најсекси издание досега. Каролина освен со фотографии, во магазинот е претставена и со големо интервју каде зборува за својата кариера и идните планови. Каролина е прва од македонската естрада која позирала за магазинот. Лани исто така беше прва наша поп-пејачка која се разголи за српското издание на интернационалниот магазин за мажи "ФХМ". - Во Бугарија добив две понуди од два престижни магазина "Макс" и "Максим", ама го избрав "Макс" бидејќи е популарен во оваа соседска земја. За сексапилниот стајлинг се заслужни бугарските стилисти кои го испочитуваа нашиот договор докаде може да се оди со разголување на фотографиите. Снимањето се одвиваше во Софија и траеше еден ден. Задоволна сум од фотосесијата и досега на ниту едни фотографии не зрачам со сескапил како за бугарското издание на "Макс", ни изјави вчера поп-пејачката. Каролина, родена битолчанка и десет години Скопјанка, зад себе има два настапа на Евровизија, четири албуми, (петтиот "Македонско девојче" ќе го промовира на 20 овој месец во Универзална), многу хитови и концерти, мегапопуларна е, една од најубавите поп-пејачки во регионот, нон-стоп е на насловните страници на модните магазини заради убавината, стилот и успехот, и на таблоидите - заради приватниот живот... |
|
BIB
Група Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skromna i ubava
|
|
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka nadvoresno simpaticna e, ali mnogu mi e ladna, odbivna, nikakva! Ednostavno ja mrazam, nikoj ne mi e tolku odbiven od estradata kako sto mi e ona!
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavica-mozzebi ne e nekoj karakter
-lichno ne ja poznavam-neznam a i ne mi e bitno -mozzebi nema nekoi glasovni mozznosti -no nie mashkite ne sme zainteresirani za glasovnite moznosti a ushte pomalku ochekuvame da osoznaema nekakov si karakter kaj vakvi rasni ubavici -drugi se nash*te zzelbi i ochekuvanja od devojchinja so vakov izgeled... |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |