![]() |
|
Јас и другите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas sum tuka ... A kade se drugite?
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
young padawan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
keep searching
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Vo moeto JAS nema mesto za drugite...vo moeto DRUGITE nema mesto za JAS...
...ne se mesaat edno so drugo |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
другите не се како мене.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Hedonistka ![]() Сениор ![]() ![]() Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Prvo bea drugite ama koga si gi otvoriv ochite malku povejke..sega sum samo jas!
![]() |
|
If you are reading this, get a life!
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
jas mislam deka treba da ima razlichni svakjanja , odnesuvanja negativnosti....oti togash ,,ide rabotata,, ima promeni ima i zhivot....sekoja ednakvost da ne recham ,,kalap,,doveduva do mrtvilo....
bash vo momentov mi tekna za eden primer....deka zemjotresite,vulkanite i drugi pojavi na Zemjata ja mesha zhivata materija(zemjata) dlaboko vo centarot na nashava planeta kako eden od vazhnite faktori na zhivot na zemjata....dokolku ne bi bile tie bi imalo mrtvilo slichno kako kaj mesechinata... edinstveno nachinot kako da se spravime so toa e sposobnosta prvo na vozdrzhuvanje pa onda na deluvanje i sekogash se poagja od faktot deka nie sme krivi , a ne onoj vizavi... Изменето од bijonse1 - 25.Јуни.2010 во 08:57 |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Se trudam da im dadam celosna sloboda na drugite da bidat ona shto se.
Im davam shansa da me iznenadat. Nemam obichaj da gi predeterminiram i lepam so etiketi....imavme na forumov, ovoj e pesimist, ovoj e skeptik, toj e nadezhen a onoj e gubitnik, ovoj e vakov, onoj e onakov.... Mislam deka e magichno i preubavo koga chovek kje te iznenadi so neshto kaj sebe, ili kon tebe, a da voopshto ne si go ochekuval toa od nego. Koga so vreme otkriva novi neshta od sebe. Toa pokazhuva kolku gledame samo mal del kaj lugjeto i vo ona shto tie se i imaat vo sebe, t.e. kolku se gledame samo -sebesi, svesno ili nesvesno. |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не сакам да ги повредувам луѓето, но за жал - ми се случува
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
drugi??? koi drugi??? zar ima drugi???
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
I povredata si ima pozitiven impakt ako e iskrena i bez zadni nameri
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
филозофски гледано ![]() ниеден човек не е остров. сите сме дел од едно заедничко копно ... ![]() и затоа не прашувај за кого бијат камбаните ... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nemam namera da pitam za kogo bijat kambanite,
ama komu mu se ostaruvaat moi sonovi e toa bash bi sakal da znam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iskrena povreda nov termin za filozofiranje so S
![]() Изменето од anakin - 21.Јули.2010 во 12:50 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |