IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Омилени ресторани/гостилници/кафани
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Омилени ресторани/гостилници/кафани

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
Автор
Порака
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 20:51
I toj e dobar ali bas mi tekna koa jadevme u Amigos

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 20:52
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеmislis koa se prejadovme намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 20:54
iiii kjuti stvarno se prejadovme

Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 22:34
Harmonija- restoran za vegetarijanska i makrobioticka hrana. Koga decko mi, koj e strasen pobornik za vistinskata skara i e so stav deka ne treba da se zoba "zito", prizna deka voopsto nemalo da primeti ako ne mu kazel nekoj deka skarata e makrobioticka..............zaklucete sami.

P.S. Posebno edno kjofte.........breeeeeee   A ne e skapo ic

Изменето од polzavce - 14.Октомври.2008 во 22:35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 21:18
мислам дека веке кажав а ако не сум кажала..редовно доручкувам од Хармонија..голема%20насмевка
Кон врв
Storm2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Октомври.2008
Поени: 432
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Storm2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 22:16
nikad ne sum stapnal vo Harmonija a znam da tami ima makrobioticar. Aj da vidime dali si stvarno makrobioticar i kazi sto doruckuvas tamu.

Pozdrav !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 22:53
I mene me interesira sto se doruckuva spored makrobioticiot rezim?

NAJTESKO mi e makrobioticki dorucek da izmislam. Od tie zitarkite so soino mleko..........gi prejadov.

ne moze vikate leb i margarin, leb i dzem.
kakov sendvic na primer da pojaduvam? Sto da ima vo nego?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 23:41
Сторм не сум ти должна јас на тебе да ти ја кажувам мојата приватност односно што доручкувам али поради членот под тебе ке кажам.

Полжавче пробај кога веке секој вид на мусли (со сок млеко или јогурт) ке ти се смачат, пробај да замениш со тофу сендвич или пак моето омилено, сендвич со сејтан.

Иначе Сторм...јас јадам што сакам тоа што јадаммакробиотика не ме прави макробиотичар со диплома и ако си макробиотичар не значи дека круна имаш на главата така да не ми глуми лудило овде

Изменето од blueprayer - 15.Октомври.2008 во 23:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 17:29
Sejtan sum jadela i e........pa....mozes da se naviknes na nego.

Kaj da kupam tofu i skapo li e?

Vojvotke fala na predlozite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 17:36
тофу имаш во хармонија а тие соработуваат и со продавници за здрава храна јас преку таква продавница нарачувам...
тофу сендвич е 70 или 80 не сум сигурна
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 22:24
Бравос во Карпош
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2008 во 17:33
Денес бев во арапскиот ресторан во ГТЦ. Интересен амбиент, а особено ми се допадна начинот на кој го носат арапското кафе со коцки шеќер и локум.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2008 во 17:44
Мене па арапското кафе ми е убаво но ме потсека на безкофеинско кафе. голема%20насмевка
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 17:10
Орач
Бравос...многу ги има...
ама некако Наџак ми е ептен најлегнат на срце
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.