|
Омилени ресторани/гостилници/кафани |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I toj e dobar ali bas mi tekna koa jadevme u Amigos
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis koa se prejadovme
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iiii kjuti stvarno se prejadovme
|
|
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Harmonija- restoran za vegetarijanska i makrobioticka hrana. Koga decko mi, koj e strasen pobornik za vistinskata skara i e so stav deka ne treba da se zoba "zito", prizna deka voopsto nemalo da primeti ako ne mu kazel nekoj deka skarata e makrobioticka..............zaklucete sami.
P.S. Posebno edno kjofte.........breeeeeee A ne e skapo ic Изменето од polzavce - 14.Октомври.2008 во 22:35 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека веке кажав а ако не сум кажала..редовно доручкувам од Хармонија..
|
|
|
|
Storm2
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikad ne sum stapnal vo Harmonija a znam da tami ima makrobioticar. Aj da vidime dali si stvarno makrobioticar i kazi sto doruckuvas tamu.
Pozdrav ! |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene me interesira sto se doruckuva spored makrobioticiot rezim?
NAJTESKO mi e makrobioticki dorucek da izmislam. Od tie zitarkite so soino mleko..........gi prejadov. ne moze vikate leb i margarin, leb i dzem. kakov sendvic na primer da pojaduvam? Sto da ima vo nego? |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сторм не сум ти должна јас на тебе да ти ја кажувам мојата приватност односно што доручкувам али поради членот под тебе ке кажам.
Полжавче пробај кога веке секој вид на мусли (со сок млеко или јогурт) ке ти се смачат, пробај да замениш со тофу сендвич или пак моето омилено, сендвич со сејтан. Иначе Сторм...јас јадам што сакам тоа што јадаммакробиотика не ме прави макробиотичар со диплома и ако си макробиотичар не значи дека круна имаш на главата така да не ми глуми лудило овде Изменето од blueprayer - 15.Октомври.2008 во 23:42 |
|
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sejtan sum jadela i e........pa....mozes da se naviknes na nego.
Kaj da kupam tofu i skapo li e? Vojvotke fala na predlozite |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тофу имаш во хармонија а тие соработуваат и со продавници за здрава храна јас преку таква продавница нарачувам...
тофу сендвич е 70 или 80 не сум сигурна |
|
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бравос во Карпош
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес бев во арапскиот ресторан во ГТЦ. Интересен амбиент, а особено ми се допадна начинот на кој го носат арапското кафе со коцки шеќер и локум.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене па арапското кафе ми е убаво но ме потсека на безкофеинско кафе.
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орач
Бравос...многу ги има... ама некако Наџак ми е ептен најлегнат на срце |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |