![]() |
|
Гордост |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smesno e koga zamisluvaat deka bez trud moze da se bide gord na sebe si i uste toa go racionaliziraat so zavidlivost
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ова е горделивост не гордост Изменето од pagane - 19.Јуни.2008 во 23:01 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
sekoj domakin e gord zosto ne seta podaleku i ne se pletka so tamu nekoi sekakvi
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Gordosta ponekogas skapo ja plakjam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
ima seushte dosta od nea vo mene.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Да...имам гордост.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gordosta e legalna shizofrenija
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |