|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува? |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако мислиш на зезната, ееее таа љубов веќе одамна е родена, веќе и пубертет ја фаќа...само чекам да си го покрие рамото и цвикер да стави па да ја крунисаме нашата љубов и со брак
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ubavo, ubavo, pa cekame prodolzenie...
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
блу666, а ти како се облекуваш, на пример, на првиот состанок со некој дечко?
|
||
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веројатно во облека.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
evangelos пак ли ке те бришам утреееее
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
блу, сакам да излезам со блу666 на дејт и битно ми е како ќе се облече на првиот состанок со мене и затоа ја прашувам...сосема сум он-топик, зошто да ме бришеш?
бај д веј, блу...дојди малку поблиску да ти шепнам нешто... хаха те зезнав
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма шо е битно како се облекува, важно пред мене да се соблекува
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...od nejze koa ke dochekash odgovor, ke se oblechesh u carska ruba...ona e poishe po prashuenjeto i fakanjeto od zaseda...dosta e "Vague-girl"...se oblekue so misterijata, i nosi shapka po posledna Londonska moda-od zmijska koza-radi laden-umetnichki dojam, a na nozete nosi chizmi od sedum milji zashto da se kaze deka koa skoka-deka majka bezanija nikad nije plakala... Изменето од ...Well... - 05.Јануари.2008 во 03:23 |
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...de gukni nesho, nevesto...viish kako ti uspeva da privlechesh vnimanie koa si misteriozna, ama mislam bolje e da si otvorena(tri prsta de samo-hihihihihih), aj pishi tuka kako se oblekuesh,ili ako nejkesh toa- kao se soblekuesh, da prochitame nesho za tebe de...ne se srami, nema da ti se smeeme... |
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas mislam se izjasniv, bitno e sto nosi pod oblekata ..
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shtosno, ama vistinito. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
ANGELCHE
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VOOPSTO NE MI E BITNO KAKO KE SE OBLECE ZS JAS NE IDAM SO NEGO ZARADI OBLEKATA. IDAM ZS TOJ MI SE DOPAGA PO KARAKTER
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi e bitno
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |