|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kaj sho chadi, ima i ogon... Изменето од ...Well... - 02.Јануари.2008 во 17:40 |
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ali pazi samo da ne se izgoris...
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahaha, vo oganot neka gori toj sto zasluzil, drugite neka uzivaat vo ljubovta .. |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ognen znak sum, sto znachi deka dobro se "vatram", moz samo nekoja vozdushna da me raspali od chad do ogin i da viream poubavo, zasho sea tleam onaka ko zarche...well... |
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posto e temava neobavezna, imam edno neobavezno prasanje .. Zosto mazite dodeka si im blagonaklonet go zloupotrebuvaat toa, a koga gi ignoriras se zaletuvaat? Nekako mi nema logika seto ova, ama stvarno e taka vo realniot zivot, od licen primer vi kazuvam .
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
priroda
majka toa go pravi maz preferira da odi 3 dena da lovi fazan vo sumite nego da zeme kokoska od kokosarnik |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дали имало досега во темава вистинско љубовно препуцавање?
|
||
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hmmm znaci podobro mu e koga go ignoriram i ne mu pisam nitu se javuvam, pa mesto da uzivame vo megjusebnoto drustvo se prepucavame ko ovde na forumot .. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jbg
majka priroda |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па...баш и не е добро онака...скроз игнорантски однос...ама не е финтата ни да биде лесен улов...
послатко е кога ке се помачиш |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Истото важи и за жените, дури и мислам дека повеќе важи за нив.
Велат жените се како сенки. Ако трчаш по нив, тие бегаат од тебе, а ако бегаш од нив, тие трчаат по тебе.
А можеби ова воопшто и не е поврзано со полот, туку со една лоша особина што, повеќе или помалку, се наоѓа кај секој човек - гордоста.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda nemalo, ama kako sum nastroena denes hehehe anything is possible |
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Suetata e omileniot grev na gjavolot .. Ne znam za koi zeni vazi toa, ama za mene definitivno ne. Na zenata i e potrebno vnimanie, ako toa go nema, hmm se prasuvam koja e poentata? Se osekam ko da sum se vratila vo sredno skolo, pa sega ke si igrame igri. Ma zivotot e premnogu kratok da go potrosis na pogresni osobi. |
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ami ako pobegne plenot, togas sto praime? Site ke si ostaneme so kratki rakavi . |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |