|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Автор | |
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh pa znaes deka sakas nekogo koga pred da se pojavi go ocekuvas tolku mnogu sto imas knedla vo grlo i srceto ti cuka sto na saat i cuvstvuvas kako ti se prevrtuva nesto vo stomak - tipicni simptomi na zaljubenost
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deka ke istresam nesto so ne treba i ke mi kidne
|
|
KroBellus
Група Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da imas nadcovecki dar i beskrajna ubavina i tolku silna vera sto i planina ke pomesti koga ljubov nemas nisto ne si.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinskata ljubov e NEMA-veli edna italijanska poslovica
zatoa pomalku zboruvaj,poveke ljubi,nemora da znaesh |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na LP pustam vakvi
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно мало бело глуфченце ми трча, трча кругови низ стомакот, па вррррррррр ќе ми јурне до грлото, па пак ќе се врати и пак врти, врти кругови;
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celo vreme ja zamisluvam gola
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da sakas nekogo e vistinska sreka...bozji dar.
ako nekoj ne moze da go prepoznae toa togas sigurno - ne saka! |
|
people are strange
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinski dar e da mi dae sakajki
|
|
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee cim taka cim ti trca znaci deka e zensko :)))) hehe e toaa e vistinska ljubof :))) |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si naviknat da sakas po navika ke sakas, ako nemas takva navika...isto kako so cigarite
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta najcesto nosi pozitivna energija, a taa ni e potrebna za da bideme srekni i entuzijasticni....
zivotot dobiva smisla koga znaes deka nekogo ljubis i obratno.... koga liceto ti e pretvoreno vo nasmevka, a ocite go imaat onoj prepoznatliv sjaj....ubavina..... |
|
people are strange
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima eden problem
koj kolku sfakja so e ljubov nekoj misli deka e zaljuben i seka sakal 10 pati se dodeka ne mu se pojavi istinskata togas kje svati deka bil vo zabluda no nikoj neznae koga kje dojde taka da ona golemata so ja pamti misli deka e toa toa se dodeka nedojde naj naj toa toa zaklucok----- so znaeme koja e naj naj ljubov??? pojma nemame se dodek vistinski ne te zdrma i togas se javuva zelba za razmnozuvanje koga kje kazes sakam da imam dete so tebe e toa e taa ljubov i sega znaeme Изменето од anakin - 17.Декември.2007 во 00:44 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa..ti se brisat od glava i od srce mnogu nesta...primer..ne gledas nikoj drug ,znaci imas oci samo za nego...mislis postojano na nego... drustvo ne te interesira...manite negovi ne gi gledas (iako znaes deka sekoj gi ima)...srce bije samo za nego...i red drugi nesta,sitnici koi bitno menuvaat tvoe ponasanje
|
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |