IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Kако знаеш дека некого сакаш?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kако знаеш дека некого сакаш?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
Автор
Порака
BarbB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BarbB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 22:48
Eh pa znaes deka sakas nekogo koga pred da se pojavi go ocekuvas tolku mnogu sto imas knedla vo grlo i srceto ti cuka sto na saat i cuvstvuvas kako ti se prevrtuva nesto vo stomak - tipicni simptomi na zaljubenostљубов
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 23:41
Deka ke istresam nesto so ne treba i ke mi kidne
Кон врв
KroBellus Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2007
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KroBellus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 02:10
I da imas nadcovecki dar i beskrajna ubavina i tolku silna vera sto i planina ke pomesti koga ljubov nemas nisto ne si.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 11:28
Vistinskata ljubov e NEMA-veli edna italijanska poslovica
zatoa pomalku zboruvaj,poveke ljubi,nemora da znaesh

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 18:29
Na LP pustam vakvi  бакнеж  бакнеж     бакнеж    бакнеж   бакнеж   бакнеж    бакнеж    бакнеж    бакнеж    бакнеж
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 21:35
едно мало бело глуфченце ми трча, трча кругови низ стомакот, па вррррррррр ќе ми јурне до грлото, па пак ќе се врати и пак врти, врти кругови;
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 23:13
celo vreme ja zamisluvam gola
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 23:35
da sakas nekogo e vistinska sreka...bozji dar.
ako nekoj ne moze da go prepoznae toa togas sigurno - ne saka!
people are strange
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 23:41
vistinski dar e da mi dae sakajki

Кон врв
DjSpakY Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 12:32
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

едно мало бело глуфченце ми трча, трча кругови низ стомакот, па вррррррррр ќе ми јурне до грлото, па пак ќе се врати и пак врти, врти кругови;

ee cim taka cim ti trca znaci deka e zensko :)))) hehe e toaa e vistinska ljubof :)))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 14:26
ako si naviknat da sakas po navika ke sakas, ako nemas takva navika...isto kako so cigarite
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 23:44
ljubovta najcesto nosi pozitivna energija, a taa ni e potrebna za da bideme srekni i entuzijasticni....
zivotot dobiva smisla koga znaes deka nekogo ljubis i obratno....
koga liceto ti e pretvoreno vo nasmevka, a ocite go imaat onoj prepoznatliv sjaj....ubavina.....
people are strange
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 00:43
ima eden problem
koj kolku sfakja so e ljubov
nekoj misli deka e zaljuben i seka sakal 10 pati
se dodeka ne mu se pojavi istinskata
togas kje svati deka bil vo zabluda

no nikoj neznae
koga kje dojde

taka da ona golemata so ja pamti misli deka e toa toa
se dodeka nedojde naj naj toa toa

zaklucok----- so znaeme koja e naj naj ljubov???
pojma nemame se
dodek vistinski ne te zdrma
i togas se javuva zelba za razmnozuvanje
koga kje kazes
sakam da imam dete so tebe
e toa e taa ljubov i sega znaemeголема%20насмевка

Изменето од anakin - 17.Декември.2007 во 00:44
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 01:09
pa..ti se brisat od glava i od srce mnogu nesta...primer..ne gledas nikoj drug ,znaci imas oci samo za nego...mislis postojano na nego... drustvo ne te interesira...manite negovi ne gi gledas (iako znaes deka sekoj gi ima)...srce bije samo za nego...i red drugi nesta,sitnici koi bitno menuvaat tvoe ponasanje намигнување
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.