![]() |
|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Некои работи не се учат. Едноставно - се раѓате такви.Стручњак можеш да направиш од секого,(вицот за магарето во парламентот), но човек - тешко. И обратно - на човек можеш се да му земеш, дури и достоинството, но добрината ќе остане во неговото срце до крајот на животот. Изменето од majstorce62 - 01.Јануари.2008 во 22:13 |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ke si gi ispolnuvas tvoite zelbi i ke si zivees spored tvoi pravila...lugeto mnogu cesto ispolnuvaat tugi zelbi, na roditeli, na opstestvoto...i mislat deka toa ne nivni zelbi a vsusnost ne se...i zatoa ne se srekni...
|
||
![]() |
||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|
ova bi trebalo da bide anketa kaj nasi poznati,pa da vidime tie sto mislat za nas,sama ne mozam da kazam dali i koj se razocaral vo mene!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Na pocetokot na lugeto im zalicuvam na Mesija, no ponataka me zamrazuvaat zosto sepak sum obicen mrsulko so fantazija bez pokritie
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
НИКОЈ
|
||
![]() |
||
DAIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
|
Тоа може и не е толку битно. Побитно е дали се смириле со тоа....
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ACELERAne e vazno sto sakaat majka ti i tatko ti vazno e sto sakas ti, oti posle cel zivot TI ke ja rabotis rabotata sto sleduva po zavrseniot fakultet...
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Ја разочарав жена ми за нејзиниот последен роденден - таа сакаше црвено, а јас и купив жолто ферари.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
mnogu mi e krivo za zena ti
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Не ја жали, итра е. Го офарба црвено уште истиот ден. |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
Vo mene neznam koj se razocaral,ali denes ja u site...se razocarav
|
||
![]() |
||
|
Е, зошто, бе толку се разочара? |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
SE NADEVAM SE USTE NIKOJ,PODOBRO MI E DA GI VOODUSEVUVAM .SE IMAM RAZOCARANO OD NEKOJ LUGE.DA AMA TOA E ZA TOA STO SUM OCEKUVALA PREMNOGU A NE BILE VREDNI ZA TOA.
|
||
![]() |
||
|
Колку повеќе ги воодушевуваш, толку полесно ќе се разочараат од тебе. Ако некому си идол, една мала твоја грешка може да ја смени сликата за тебе кај него. Се восхитував од една моја наставничка, кога бев ученик. Но кога дојде кај нас на гости, низ разговорот што го водеше со мајка ми открив дека е тривијална како и обичните домаќинки и тоа ме разочара многу. Изменето од majstorce62 - 04.Јануари.2008 во 08:30 |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |