IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Dream Theater
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Dream Theater

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2007 во 00:14
prvobitnoto ime na bendot e majesty,arno ama zaradi administrativni problemi(bile tuzeni od bend koj so si go imal zastiteno zakonski imeto) se resavet da go smenat vo dream theater na predlog na tatkoto od pejacot james labrie koj so e po poteklo kanagjanec.dream theater e vsusnost teatar vo ne sum siguren vo koj grad koj so nastradal vo pozar.
ke prodolzam vo sleden post drug pat.
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 23:16
ne gi slusam poso ne mozam da gi pratam...tehnicki se 100% sovrseni ama ostanatite elementi (daleku od toa deka se losi) ...ustvari jas ne gi sfakjamсмеење
gi slusam samo koga gospodinot so ja otvoril temava kje mi gi pustit...i non stop tupit so niv....ama to e...смеење
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 21:45
retko dobra rabota so iam nauceno od tebe se dream theater...i po 1000ti pat-fala celeeeeeeeголема%20насмевкаne si go spomnal metropolis sram da ti e...
respect my authoritaaa
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 21:03
пред неколку години г слушав редовно, не дека сега не ги слушам но така поретко. стварно на место бенд. не сум имала можност да им присуствувам на концерт но кога би имале во близина би одела.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 16:20
mojot omilen bend.deckive svirat progressive metal i spored moe mislenje ja donesoja muzikata do sovrsenstvo.vo nivnata muzika se srekjavet elementi od miljarda drugi muzicki pravci,od klasika,do reggae,a vo nekolku pesni se srekjavet i elektro elementi(vo edna pesna duri se slusat i skrech)
dali gi imate nekogas slusnato i dali vi ostavil dobar vpecatok.dali ste bile na koncert?
jas najiskreno imam nekolku zelbi pred da umram,a edna od niv e da odam na nivni koncert.noviot album(systematic chaos) najiskreno mi se svigjat epten i bas bi sakal da vidam kako bi zvucel i vo zivo.
inaku posle stairway to heaven(led zeppelin) pesnata a change of seasons mi e najdobra pesna na site vreminja.karakteristicno za nejze e to so koristat dosta ritmi od makedonskiot folklor kako na primer 7/8 i 9/8.
pisete so mislite.
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.