![]() |
|
Музички желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | |
Dzemko ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzejms Din,ova sigurno ke ti se dopadne
![]() Deidara -Set The World On Fire A ova? LOL The Ink Spots-I Don't Want To Set The World On Fire ajaja od muzika pa do tekst a za spotot NO COMMENT; ne ja slusaj podobro,losa vibra ke te strefi uh uh uh ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
фАЛА ВИ МНОГУ ШТО СТЕ СЕ ПОТРУДИЛЕ ДРУГАРИ! ![]() ![]() ![]() Значи не е: Britt Nicole,ANNIHILATOR,Symphony X, Rage,Deidara ниту E-Type! Песната што ја барам е всушност истава што ми ја посочуваш ти Џемко, од Deidara, само што не е во тој стил. Пее женски вокал (гласот е истиот како во рефренот), песната е многу помирна (во стилот на песните на Шаде, како што кажав и погоре), дури по малце наликува и на некоја џез варијанта! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
А да пробаш со ова?
Julie's Haircut - Set the world on fire... побарај ја и види дали е таа... се надевам дека помогнав! ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Не е таа! Tnx for trying ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Нема зошто!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
zasekogas-g.krstevski
|
|
![]() |
|
trepetlika ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Pesnata "Moja Jana" od Saso Gigov-Gis, pls!
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
повели...... http://www.2shared.com/file/2883793/3f65b43a/Gorgi_Krstevski_-_Zasekogas.html ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
хир ју гоу ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
trepetlika ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
YESSSSSSSSSSSS!!! Fala mnogu! Gushk! ![]() |
|
![]() |
|
Мене ми треба една песничка... Дрља извини ако сум досадна
![]() Зафир Хаџиманов - Мари, Мари (така се викаше?) Ја барав на radioMk.com ама не ја најдов... ти можеш? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ништо не бива од песнава? Мислам на гореспомнатава од Зафир Хаџиманов... никаде ја нема?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evenstar тој наслов не можам никаде да го најдам, по се изгледа не се вика така песната или барем јас не ја знам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Еј фала што се трудиш, ама ни јас не знам многу за песнава... ама мислам дека така се вика затоа што така почнува рефренот, и единствено што знам е дека е испеана на некој од поранешните Скопски фестивали...
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |