IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мажите дефинитивно одат по убавите жени!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мажите дефинитивно одат по убавите жени!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
Прашање: ...
Одговор Гласови Статистика
38 [86,36%]
6 [13,64%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 12:35
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ubavite zeni ne znaat da gotvat

E TOA DA.
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 12:36
e sega me razocara...............ali aj ja znam da gotvam
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 13:00
Pa po ubavi nego po kakvi!!!
Кон врв
baso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 20:31
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ubavite zeni ne znaat da gotvat

E TOA DA.

denes retko zensko da gotvi taka da skoknete go kako argument
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 20:36
koj ti go kazal toa?
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 20:40
Mnogu gleda televizija среќа Znaat da gotvat, ama denes moderno e da bidat smizli.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 21:06
А со која мерна единица ја мерите убавината на жената?
Има убави, поубави и најубави жени?
Како мажот ќе ја рангира убавината на жената зависи од вкусот.
За разлика од нив, ако жените ги мерат мажите со мерна единица богатство, тогаш ним им е многу полесно, бидејќи со сигурност можат да кажат „Мојот е убав 2565000 евра“.
„Кај го најде мори толку грд!? Нема ниту 10 000 000 евра“
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 21:10
E majstorche, sega me razochara, spored ova shto o kazhuvash, jas sum mazhena za eden od najgrdite lugje na planetava!тага
always look on the bright side of the life!
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 21:16
neka ne te laze cenata sto ja pisal
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 21:21
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

А со која мерна единица ја мерите убавината на жената?
Има убави, поубави и најубави жени?
Како мажот ќе ја рангира убавината на жената зависи од вкусот.
За разлика од нив, ако жените ги мерат мажите со мерна единица богатство, тогаш ним им е многу полесно, бидејќи со сигурност можат да кажат „Мојот е убав 2565000 евра“.
„Кај го најде мори толку грд!? Нема ниту 10 000 000 евра“

Зависи дали сам ги заработил, или му се во наследство.
Има разликасреќа

Сите вредни луѓе се убависреќа

Изменето од Kali - 24.Јануари.2008 во 22:03
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 21:56
Нормално дека мажите одат по убави жени, ама ако убавите жени се и паметни и добри, тоа е полн погодок за секое машко
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 23:23
Trcaat maskite po ubavi ama dali ke zavrsat so niv toa e drugo prasanje... Moze da se vrti kolku saka po niv, ama od fantazija do realnost ima mnooooooogu razlika i prostor, znam deka vecerta pak mene ke mi se javi.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 06:58
?

Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 14:02
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 08:44
"Ne mora da e ubava - bitno e da ima karakter"  - i nakraj site trcaat po onaa ubavoto газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,445 секунди.