|
Дали Ви се остваруваат соништата |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
big kiss
Нов член Регистриран: 03.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e tvoe ke si dojde-koga togas
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би било добро да имам право на остварување на само еден сон... Тогаш знам со сигурност што ќе сонувам... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се оствариле 4 - 5 баш онака како што ги сонував
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во принцип соновите имаат некакво значење, сега дали потсвесно некако ни кажуваат за иднината? Може тука најразлични одговори да се дадат, потсвеста ги акумулира сите оние работи што ги гледаме, слушаме(колку нешто да сме запамтиле или не), и донесува некаков заклучок и смета дека преку сонот треба да даде одговор, бидејќи потсвеста никогаш не се одмара, понекогаш на проблем што мислиме дека сме го заборавиле, а никогаш не сме ги решиле, а потствеста одлучила дека тоа е нешто што мора да се реши... Тука може да има и друга врска, скриената способност на човекот за условно кажано гледање на иднината, негде читав дека сите луѓе се способни, за телекинеза, телепатија итн, и гледање на иднината, само тие способности се заспиени во нас. Тука можеби, доваѓа на сила таа способност за гледање на иднината која ни се манифестира, односно "да ја гледаме иднината", која исто така како што ќе се случи во реалноста или манифестирана преку соништата, кои понатаму треба да се толкуваат... И сега дали мене ми се има случено нешто такво, ќе кажам за мое блиско и не толку далечно минато, хмм.. пред некои 8 месеци, сонував за една особа еден сон, а бидејќи имам дома некој кој е експерт за истите, ми ги протолкува истите, ми кажа дека таа особа е болна од некоја тешка болест, за после два дена, истата особа која ја сонував да ми каже дека има тоа и тоа. И во неколку наврати после тоа иста особа неколку дена пред да се случи нешто (а јас благе везе да немам дека тоа ќе се случи, или веќе се случило), тоа што го сонував и се случи, или се случило веќе.... Можеби и е конциденција незнам, знам само дека во доста наврати во животот ми се имаат случено слични работи, така да, се е возможно... Многу објаснинија можат за ова да се дадат, од дека случајно, некаде одејќи, некој што ја познаваат истата особа, збореле за тоа, а мојот мозок го прибрал како информација, а свеста тоа не регистрирало дека се работи за таа особа, а подсвеста на некој нејзин сопствен начин го протолкувало дека се работи за таа личност, и бидејќи истата личност ми е драга особа, го извлекла тоа на површина... Ги има уште многу ообјаснуваења што можеби логично да се донесе заклучок, но сепак на крајот можеби и има нешто, нешта што ние луѓето не сме способни да ги перцепираме, а постојат.... Во секој случај тоа ќе остане една од најголемите мистерии во животот на човекот. Бидејќи сакале тоа или не, тоа на секој човек сигурно повеќе или помалце му се има случено.
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne daj boze da mi se ostvarat ovie sto gi sonuvav ovaa nedela
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..се почесто сонувам тоа што треба да се случи или нешто што веќе се случило, за жал..подобро да не сонувам воопшто..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si gi ,..ostvaram!,..ke mi se ,..ostvarat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој сон, што го сонив вчера, ако ми се оствари... Е тогаш ќе биде навистина интересно.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не верував во тумачење на сонови,ама некако овие неубавите навистина ми се остваруваат
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се остваруваат...како баба Ванѓа сум
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonot isto taka e nasiot zivot,
podaleku sme od nasiot zivot koga ke se razbudime |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да !!! Плачам на сон, плачам и на јаве, и обратно, се радувам на сон се радувам и на јаве... |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууу...немаше да бидам жива да ми се остваруваа...цел живот или некој ме брка, или паѓам од негде.......а и факултетот немаше да го завршам :))) ...
Него...откоа не сум сонувала нешто убаво, такво...да несакаш да станеш....мммм.....онака на крајот знаеш дека сонуваш ама пак си продолжуваш за да не го прекинеш убавото! |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" prevedeni " DA !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |