![]() |
|
Како да ја вратиш саканата личност? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
posho sakaniot mazjak, se polakomil po komshikata sho ima pogolemi ciciki ili go zavela nekoja zenetina so tnok struk i bez brkovi...svashta se deshava...ne sme nie krivi mashkite
![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Ако била сакана дали ќе ја оставел да си замине? Или може не го сакала веќе и си нашла друг... или шо знам двајцата добиле ладна фузија во мозокот... свашта, а во право си за едно, не сме ние машките секогаш криви за то по се дешава во светот.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
osven sto ne ste krivi za toa sto ve rodile,
za drugo za se' ste krivi
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Нема што да ја враќаш, ако еднаш си отишла-пак ќе го направи истото.
|
|
![]() |
|
strowberis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
ke i stois pred oci ko duh,non stop....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Рекао си да ме више никад нечеш видјети...
Ипак доџи-угасит чу светло.... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
ne treba daj a izgubis za da nemora da ja vratis
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Шала на страна во право беше малиов..
зашто да ја изгубиш па да ја враќаш? зашто да згрешиш за да мораш да кажеш извини?? -едноставно...не прави ништо такво. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
SLABICKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
UFFFFFFFFF.MNOGU TESKA RABOTA.NEMA SMISLA VO ZIVOTOT DA SE BORIS ZA NESTO ZA KOE SAMO TI IMAS INTERES.TOA E ZALUDNO GUBENJE VREME.A NA KRAJOT I DA USPEES KOJA E LOGIKATA AKO TI GO SAKAS A TOJ TEBE NE?VREDI LI DA SE TRUDIS ZA NESTO AKO NEMAS DOBAR REPER?DEFINITIVNO NE.ZIVOTOT E SOZDADEN ZA MNOGU POUBAVI RABOTI.A NE DA SE TRUDIME OKOLU NEKOJ KOMU NE MU ZNACIME NISTO.
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
AKO ZAMINALA NEMA SO DA BARAS OD NEA..AKO SI JA IZGUBIL XEXEXE PA GOTOVOE NEMA NAZAD..AKO EDNAS ZAMINE KE SI ODE SEKOGAS
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ма... ако сака да се врати... се е заменливо во овоj живот.
![]() само човековиот живот и здраве - не. Изменето од pagane - 01.Септември.2008 во 09:37 |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
....nemozes da ja vratis dokolku taa ne saka da bide vratena'!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Ke mu ja zapejam Dodzi i uzmi me...hehee ..a on oprosti izvini znas da nikad necu biti tvoj.... hihihihih
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Ako ja sakas ke najdesh nacin i ke probas na sekoj mozen nacin da ja vratish,ako postoi mala iskra koja seuste ne zgasnala-togas razgorija.....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |